Horoscop săptămânal realizat de Camelia Pătrășcanu pentru perioada 20-26 ianuarie 2020. Leii au parte de zile fantastice

Dan Suta   
în Horoscop
19/01/2020, 15:17
Horoscop săptămânal realizat de Camelia Pătrășcanu pentru perioada 20-26 ianuarie 2020. Leii au parte de zile fantastice
Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu pentru perioada 20-26 ianuarie 2020. Sursa foto: captură Antena 3

Potrivit celui mai nou horoscop săptămânal, cel realizat de Camelia Pătrășcanu pentru perioada 20-26 ianuarie 2020, Leii vor fi bine poziționați din toate punctele de vedere. Vor avea parte de zile fantastice.

Horoscop săptămânal realizat de Camelia Pătrășcanu. Ce aduce perioada 20-26 ianuarie 2020

Berbecii au multe lupte de dus la bun sfârșit. Trebuie să se înarmeze căci vine o perioadă plină de noutăți. Li se va face dreptate într-o problemă spinoasă.

Taurii riscă să piardă bani din cauza anumitor persoane, așa că trebuie să fie cu ochii în patru. Gemenii se vor certa cu persoana iubită. Nu sunt într-o dispoziție tocmai bună și simt nevoia unei schimbări mai mult ca niciodată.

Scorpionii se împotmolesc în calcule

Racii muncesc mult mai ales la începutul săptămânii. Riscă anumite confruntări din care pot ieși păgubași.

Leii sunt într-o formă de zile mari toată săptămâna. Vor să plece în vacanță, iar creativitatea lor va atinge cote maxime.

Fecioarele vor face o schimbare importantă din punct de vedere profesional în special la finalul săptămânii. Se vor pregăti intens pentru asta de luni.

Balanțele au parte de întâlniri importante la începutul săptămânii. Rezolvă câteva chestiuni de natură juridică.

Scorpionii fac calcule și ceva nu pușcă. Vor pune la cale o nouă strategie pentru a elimina orice conjunctură nefavorabilă pe viitor.

Săgetătorii trebuie să se impună din toate punctele de vedere, iar săptămâna care urmează va fi cea mai bună pentru schimbări.

Capricornii vor avea sentimentul că nu mai pot controla totul și asta îi va debusola. Trebuie să se obișnuiască să nu mai fie ei șefii mereu.

Vărsătorii au parte de multe întâlniri importante și călătoresc în săptămâna care va urma.

Peștii devin din ce în ce mai autoritari, iar tensiunea va pune stăpânire și pe familia lor. Previziunile au fost făcute pentru Antena 3.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×