Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru perioada 10-16 noiembrie 2019. Mercur retrograd destabilizează multe zodii

Dan Suta   
în Horoscop
09/11/2019, 11:55
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru perioada 10-16 noiembrie 2019. Mercur retrograd destabilizează multe zodii
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10-16 noiembrie 2019. Sursa foto: respectșiprietenie.ro

Potrivit celui mai nou horoscop săptămânal, realizat de Mariana Cojocaru pentru perioada 10-16 noiembrie 2019, Mercur va fi retrograd, iar acest eveniment astrologic va destabiliza multe semne zodiacale. Vor fi multe situații limită, multe încercări prin care zodiile vor fi nevoite să treacă în perioada care urmează.

Horoscop săptămânal Mariana Cojoaru 10-16 noiembrie 2019

Berbecii au în față o perioadă plină de obstacole, de încercări greu de trecut. Vor fi puși în situații-limită, conform astrologul Mariana Cojocaru, scrie kfetele.ro. Taurii s-ar putea să se trezească și ei în tot felul de situații complicate, în sensul că le ajunge cuțitul la os. Gemenii trebuie să se elibereze de anumite poveri, au nevoie de niște căi precise de eliberare, de țeluri noi, de ce nu?

Racii au o perioadă bună. Le merge destul de bine, deci nu sunt motive de îngrijorare pentru acești nativi. Săptămâna le va aduce sentimente pozitive din multe puncte de vedere. Leii descoperă că au misiuni cu totul diferite pe pământ față de ce știau ei că ar trebui să facă. Fecioarele se trezesc într-un mecanism astral turbulent. Mercur, patronul lor, le va aduce tot felul de revelații, de ciocniri care mai de care mai brutale.

Viața dublă a Peștilor, pe punctul de a fi devoalată

Balanțele sunt pe punctul de a-și îndeplini misiunea pe care o au. Află care le e menirea și cum pot ieși din dificultate. Scorpionii descoperă că sunt total incompatibili cu anumite persoane de acasă ori cu cineva dintr-un cerc de prieteni. Săgetătorii vor descoperi greșelile pe care le-au comis în raport cu ceilalți. Vor fi puși în dificultate, dar vor ieși repede din situațiile critice. Capricornii vor simți că nu mai ajung la liman, dar se vor atârna și de ultimul fir de ață.

Vărsătorii trebuie să pășească în continuare cu fruntea sus, să nu se lase impresionați de probleme, ci să le înfrunte cu seriozitate și scepticism. Peștii duc o viață dublă și nu ar fi exclus să fie descoperiți. Astrologul îi consideră pe aceștia deținători ai unor spirite inferioare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×