Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 19-25 august 2019. Pentru 2 zodii e o perioadă de aur

Dan Suta   
în Horoscop
18/08/2019, 15:04
Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 19-25 august 2019. Pentru 2 zodii e o perioadă de aur
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 19-25 august 2019. Sursa foto: antena3.ro

Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 19-25 august 2019. Pentru două semne zodiacale se anunță șapte zile benefice, șapte zile în care vor fi sub protecție divină. Balanțele vor fi cadorisite din toate părțile, iar Peștii se vor lupta să obțină niscaiva bani, conform antena3.ro.

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu pentru perioada 19-25 august 2019

Berbecii au parte de o perioadă destul de bună. Vor începe săptămâna cu dreptul, iar weekendul îi va prinde alături de familie și de prieteni. Taurii se vor plimba destul de mult la final de săptămână. Au parte de câteva zile în care li se vor întâmpla numai lucruri bune, surprinzătoare chiar.

Gemenii trebuie să fie mai atenți la starea lor de sănătate, și anume să nu își neglijeze organismul. Racii primesc miercuri și joi oportunități profesionale noi și sunt pregătiți pentru o etapă strălucitoare. Leii vor lua decizii capitale începând de miercuri. Au parte de o săptămână plină de evenimente care mai de care mai spectaculoase.

horoscop camelia pătrășcanu
Vărsătorii au parte de o săptămână extrem de bună. Sursa foto: Allure

Vărsătorii iau decizii cruciale pentru liniștea lor sufletească

Fecioarele trebuie să aibă grijă mai mare de finanțele lor. Weekend-ul le prinde detașate de tot, dar poate că și această detașare trebuie gândită un pic mai mult. Balanțele sunt cele care primesc cele mai multe cadouri și aprecieri. Sunt pe val.

Scorpionii sunt foarte harnici la începutul săptămânii și vor menține această viteză până la final. E posibil să se trezească cu o mărire de salariu. Săgetătorii vin cu tot felul de inovații care îi vor ajuta să se descurce mai bine cu sarcinile de zi cu zi. Finalul de săptămână va fi unul benefic din punct de vedere amoros.

Capricornii fac tot posibilul să își mărească veniturile, iar miercuri și joi se ivesc oportunități de nerefuzat în acest sens. Vărsătorii iau decizii importante pentru liniștea lor sufletească și devin extrem de creativi mai ales pe final de săptămână. Peștii trebuie să fie mai atenți la situația lor financiară și să ia decizii care să îi avantajeze pe termen lung.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×