Horoscop săptămânal 19 – 25 august 2019. Zodiile care au noroc

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
16/08/2019, 16:26
Horoscop săptămânal 19 – 25 august 2019. Zodiile care au noroc GALERIE FOTO
Horoscop săptămânal 19 - 25 august

FANATIK vă aduce horoscopul pentru perioada 19 – 25 august 2019! Multe dintre zodii primesc vești foarte bune. Unele de la locul de muncă, altele de la partenerii de afaceri, iar ceilalți chiar de la partenerul de viață. Ultimii ar putea deveni părinți!

Așa arată horoscopul săptămânal pentru perioada 19-25 august

Berbec

Astrele vă ajută să vă exprimați din punct de vedere artistic. Nativii sunt niște artiști din naștere, dar acum au multe idei pe care le vor pune în practică. Sunt favorizate și relațiile cuprietenii și cu familia, cu care este posibil să plecați într-o mică vacanță.

Taur

Nativul Taur se bucură de o perioadă liniștită, binevenită după haosul de până acum. Lucrurile se liniștesc atât la locul de muncă, cât și în familie. Peste tot domnește bunadispoziție. Veți apela la o rudă mai în vârstă pentru un sfat.

Horoscop săptămânal 19 - 25 august
Horoscop săptămânal 19 – 25 august

Gemeni

Gemenii au parte de o perioadă foarte activă, dar productivă. Este vorba despre bani. Veți face bani în această perioadă din toate proiectele pe care le aveți în desfășurare. La serviciu este posibil să primiți o primă sau un bonus, iar o rudă apropiată vă propune un parteneriat benefic.

Rac

Racul se bucură de liniște și prosperitate. Atunci când este liniștit, nativul Rac începe să vaă altfel lucrurile. Se poate concentra mai bine și vine chiar cu planuri de afaceri viabile. Familia vă este aproape în orice decizie veți lua.

Leu

Leii se vor relaxa și vor atrage asupra lor numai lucruri bune. Prietenii vă sunt aproape, iar norocul vă surâe atât în afaceri, cât și în viața personală. Cei singuri vor întâlni o persoană foarte interesantă, care se poate transforma chiar în partenerul ideal.

Fecioară

Se anunță o perioadă foarte bună pentru nativii Fecioară, care vor avea împliniri pe toate planurile. Afacerile le merg din plin, iar acasă este liniște și pace. Este posibil ca împreună cu partenerul de viață să decidă să mai aibă un copil!

Balanța

Balanța trebuie să fie atentă la oportunitățile de afaceri care le ies în cale, dar să acționeze cu înțelepciune. Nativii pot avea probleme de sănătate, însă nu va nimic grav, mai ales dacă merg din timp să  ceară  ajutorul unui medic de specialitate.

Scorpion

Scorpionul muncește mult în această perioadă, dar vor avea succes. Vor ajunge până la extenuare, dar vor fi bucuroși, deoarece afacerile le merg din plin, chiar dacă sunt de-abia la început. Atenție, totuși, la afecțiunile care pot apărea din cazuza oboselii. Trebuie să te odihnești cu fiecare ocazie.

Săgetător

Nativul Săgetător vrea mai mult de la viață. Există posibilitatea ca aceștia să susțină examene în această perioadă pentru a ocupa o funcție mai bună. Partenerul de viață este înțelegător, iar relația ar putea avansa. Atenție la sănătate!

Capricorn

Capricornul are parte de o perioadă agitată, plină de deplasări și completare de acte. Este însă o perioadă bună pe plan sentimental, când nativul poate hotărâ să devină părinte! Vin vești bune de peste hotare, de la o rudă care v-a găsit un job bine plătit.

Vărsător

Vărsătorul are șanse reale să-și îmbunătățească starea materială, mai ales dacă va primi o moștenire. Dacă nu, este posibilă o avansare la locul de muncă, astfel încât să câștige mai bine. Nativul se implică și într-un proiect acasă, care poate implica renovarea casei sau poate ridicarea unei noi anexe.

Pești

Nativii Pești sunt cu caul în nori. Sunt îndrăgostiți sau rmează să se îndrăgostească. Este posibil să-și schimbe locul de muncă, deoarece găsește o ofertă mai bună. Atenție la sănătate și la micile accidente care pot avea loc în casă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×