Horoscop Rune octombrie, cu Mihai Voropchievici: certuri multe pentru fecioare

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
19/10/2018, 09:16
Horoscop Rune octombrie, cu Mihai Voropchievici: certuri multe pentru fecioare
Mihai Voropchievici, numerolog

Mihai Voropchievici avertizează: 3 zodii vor fi în cumpănă, se arată certuri, discuții multe care să afecteze mult nativii, schimbări drastice de atitudine și de gândire, dar și o iubire penrtu o zodie. Care va fi norocoasa? Ce sfaturi are Mihai Voropchievici pentru cei 12 nativi? Ce vede acesta în rune și cum le poate ajuta?

Mihai Voropchievici arată horoscopul citit în rune

Numerologul Mihai Voropchievici indică pentru nativi situațiile cu care se vor confrunta, dar și evoluția acestora. Oare pot cei mai ghinioniști să iasă la liman cu luna în retrograd? Îi afectează atât de tare influența astrelor? Cum se vor comporta cu lucrurile limită pe care sunt nevoiți să le simtă?

Berbec

Luna aceasta, berbecul trebuie să-și schimbe atitudinea , spune Mihai Voropchievici în horoscopul citit în rune. Se pare că nativul are nevoie de ceva mai multă reticență și rațiune pentru a-i merge lucrurile ca la carte, așa cum își dorește.

Taur

Taurii sunt mijlocul pământului în ultima vreme. Mihai Voropchievici indică faptul că sunt în centrul atenției tuturor, fiind luna lor norocoasă, arată runele. Vă așteaptă multe cadouri.

Gemeni

Vă așteaptă multe descoperiri, adevăruri multe ies la suprafață. Fie că vă place sau nu, Mihai Voropchievici a citit în rune realitatea pe care trebuie să v-o asumați pe deplin. Nimic nu e roz așa cum credeați.

Rac

Trebuie să vă înarmați cu multă tări, arată runele lui Mihai Voropchievici. O să aveți parte de situații mai puțin bune, spre deloc, însă numai bine pentru a vă învăța lecțiile pe care le are viața pentru voi.

Leu

Runele îi arată lui Mihai Voropchievici niște zile alunecoase nativului leu. Trebuie să ai grijă cu cine porți conversații, dar mai ales cui faci promisiuni de durată. Dacă nu le vei respecta, vei ajunge să dejamăgești pe cineva pe viață.

Fecioară

Din păcate, runele lui Mihai Voropchievici nu artă lucruri bune pentru nativii zodiei fecioară. Se pare că acestea vor ave aparte de multe discuții, fie că sunt vinovate și le merită, fie că nu. Acestea sunt învinovățite pentru tot, așa că vor avea parte de tensiuni pe tot parcursul acestei luni.

Balanță

Numai de bine pentru balanțe în luna aceasta. Mihai Voropchievici citește în rune că balanțele au parte de multă atenție din partea celor din jur și că au parte de iubire multă.

Scorpion

Asta este o perioadă de revigorare pe toate planurile pentru nativii zodiei scorpioni, citește Mihai Voropchievici în rune. Aceștia au parte de schimbări multe și benefice pe plan profesional, dragostea e bine, iar spiritual vă așteaptă niște experiențe care vă vor fae să vă simțiți împăcat.

Săgetător

Fertilitatea și belșugul este indicat de runele lui Voropchievici. Numai bune și frumoase pentru nativii zodiei săgetător, pare că toate visele se împlinesc.

Capricorn

Bani, cadouri, și surprize vor veni la capricorni. Vești bune și o lună benefică, indică Mihai Voropchievici în rune.

Vărsător

Schimbarea înseamnă evoluție, iar vărsătorii vor trebui să se aștepte la aceasta pe tot parcursul acestei luni. Runele lui Mihai Voropchievici arată pentru nativii zodiei vărsător schimbări pe toate domeniile.

Pești

Mihai Voropchievici a citit în rune că peștii sunt în câștig pe toate planurile. Se pare că vor avea o lună pe care o vor depăși cu zâmbetul până la urechi. Aceasta va fi decisivă schimbării spirituale pe care o doreai de mult, pozitiivsmul câștigat luna aceasta te va învăța multe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×