Horoscop Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 17-23 decembrie: suferință pentru Pești

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 20:31
Horoscop Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 17-23 decembrie: suferință pentru Pești

Horoscopul citit în rune de către Mihai Voropchievici arată celor 12 zodii evenimentele ce se vor petrece în săptămâna 17-23 decembrie 2018. Înainte de sărbătorirea Crăciunului și a noului an vor avea câteva lucruri de terminat. Se pare că majoritatea au câteva momente din trecut care îi țin frământați săptămâna aceasta.

Sfaturile astrelor sunt să fie atente la instinctul lor și să aibă grijă la persoanele cărora li se destăinuie. Ar trebui să vă luați ceva timp liber în care să vă regăsiți și să vă prioritizați lucrurile. Meditația este răspunsul deseori!

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 17-23 decembrie: scorpionii sunt pe val

Mihai Voropchievici a vorbit despre cei 12 nativi ai zodiacului și despre cum vor evolua pe parcursul săptămânii 17-23 decembrie. La final de an, aceștia sunt mai predispuși eșecului, dacă nu se țin bine legați de ceea ce știu despre ei. S-ar putea să se lase ba purtați de val în momente nepotrivite, ba prea dramatici în unele situații care nu sunt cu adevărat atât de grave. Cu toate acestea, vor reuși să termine bine anul 2018. Trebuie să aibă mai mare încredere în ei și să se bazeze mai mult pe instinctul lor, primul gând e cel mai bun. așa cum este el.

Berbec

Berbecii au șanse la dragoste! Mihai Voropchievici a citit în rune că nativii zodiei sunt predestinați unei persoane la care nu s-ar fi așteptat.

Taur

Taurii au parte de o săptămână cu multă, multă comunicare, de orice natură. De asemenea, aceștia vor scrie mult.

Gemeni

Mihai Voropchievici spune că runele i-au arătat faptul că nativii au parte de un drum. S-au decis să își petreacă departe finele anului 2018.

Raci

Aveți o perioadă de grație, potrivit celor spuse de Voropchievici. Vă așteaptă cadouri frumoase și priviri intense. Suntței în centrul atenției.

Leu

Leii aleg să stea foarte mult acasă, pentru că așteaptă nerăbdători o veste ce îi va schimba puțin.

Fecioară

Ați avut parte de un an foarte agitat, acum runele lui Voropchievici arată că vă veți liniști în final. O sumă de frumușică vă va surprinde.

Scorpion

Veți intra într-o viață nouă. Anul 2019 este cel mai darnic! Apar lucruri fantastic de bune, fizic, mental și spiritual. Sunteți în al 9-lea cer.

Săgetător

Runele spun că ar trebuie să dați la o parte toate fricile și problemele trecute. Ar trebui să vă pregătiți pentru un an mai bun.

Capricorn

Mihai Voropchievici spune că runele i-au arătat o săptămână decisivă pentru capricorn. Este momentul în care trebuie să bată cu pumnul în masă.

Vărsători

Runele arată că ar trebui să discute liber și sincer cu cei din familia lui. Acum este săptămâna spovedaniei pentru ei.

Pești

Mihai Voropchievici arată pentru pești o săptămână cu forță, tărie și putere. Din păcate, ceva îi nemulțumește, ceva greu de dus. Asta este o săptămâna a suferinței pentru ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×