Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 19-25 noiembrie 2018 . Se anunță zile de vis!

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
18/11/2018, 23:03
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 19-25 noiembrie 2018 . Se anunță zile de vis!
Mihai Voropchievici a anunțat că, în săptămâna 19-25 noiembrie 2018, unele zodii vor avea zile de vis

Potrivit horoscop Rune, prezentat de Mihai Voropchievici, în săptămâna 19-25 noiembrie 2018 se anunță zile de vis pentru câteva zodii. Pe scurt, runo, în proto-nordică, adică Runele, pot reprezenta, în unele alfabete, sunete, fenomene. În schimb, în altele, sunt cuvinte ori fenomene. De altminteri, acestea au mai fost folosite în trecut drept cifre sau semne magice. Excepția de la regulă o face un singur moment în Scandinavia, când runele nu au fost folosite în mod normal de oameni pentru comunicare în scris.

Mihai Voropchievici anunță o săptămână de vis pentru câteva zodii

Berbec

Previziunile lui Mihai Voropchievici arată că nativii zodiei Berbec trebuie să dea deoparte toate problemele pe care le-au întâmpinat până acum. În special, aceștia trebuie să înlăture din viața lor greșelile care-i țin în trecut.

Taur

Nativii zodiei Taur au în săptămâna 19-25 noiembrie 2018 posibilitatea să găsească rezolvarea tuturor dificultăților pe care le-au întâmpinat în ultima vreme. De asemenea, este posibil să purtați o discuție cu familia care va clarifica unele aspecte.

Gemeni

Previziunile lui Mihai Voropchievizi pentru nativii zodiei Gemeni arată că aceștia vor avea parte în săptămâna 19-25 noiembrie 2018 de mesaje, telefoane, vor fi extrem de încărcați.

Rac

Nativii zodiei Rac se regenerează! Au o energie nouă care-i va face să se gândească la o altă viață pe care o pot începe chiar în această săptămână.

Leu

Mihai Voropchievici arată că nativii zodiei Leu, în săptămâna 19-25 noiembrie 2018, se vor simți îngreunați. Au nevoie de o doză mai mare de răbdare și peersevenrență.

Fecioară

Previziunile lui Mihai Voropchievizi arată că nativii zodiei Fecioară au parte de o situație în care nu au mai fost puși. Este recomant să vă schimbați atitudinea față de unele momente din viața voastră.

Balanță

Nativii zodiei Balanță anunță că aceștia au, în săptămâna 19-25 noiembrie 2018, o forță de a lupta incredibilă. De altfel, este și recomandat, căci nu aveți parte de zile minunate. Trebuie să-ți consolidezi poziția în toate locurile în care te prezinți.

Scorpion

Săptămâna 19-25 noiembrie 2018 este una care aduce schimbări radicale pentru nativii zodiei Scorpion! Vestea bună este că schimbările aduc numai lucruri pozitive în viața dumneavoastră.

Săgetător

Mihai Voropchievici anunță nativii zodiei Săgetător că în săptămâna 19-25 noiembrie 2018 vor afla un adevăr, așa că trebuie să se pregătească. De altfel, este vorba despre ceva important, care-i va afecta într-un fel sau altul.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn în săptămâna 19-25 noiembrie 2018 vor trebui să aleagă: ori shcimbă locul de muncă ori locuința.

Vărsător

Mihai Voropchievici anunță nativii zodiei Vărsător că în săptâmăna 19-25 noiembrie 2018 sunt puși pe ceartă. Runa vă sfătuiește să vă înarmați cu mai multă răbdare.

Pești

Nativii zodiei pesti au o săptămână plină de discuții care pot exploda, asta dacă nu aveți grijă de unele aspecte. Este recomandat să vă controlați și măsurați cuvintele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×