Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 25 – 31 martie: zodiile ocolite de noroc

Alexandra Chivu   
în Horoscop
24/03/2019, 10:40
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 25 – 31 martie: zodiile ocolite de noroc GALERIE FOTO
Horoscop Mihai Voropchievici. Cum să cucerești o persoană în funcție de zodia în care s-a născut

Conform horoscopului prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la Antena 3, previziunile runelor pentru săptămâna 25-31 martie nu sunt tocmai favorabile. Multe zodii sunt ocolite de noroc în această perioadă, poate dat fiind faptul că ne aflăm într-un context astrologic plin de urcușuri și coborâșuri la orice pas, care se poate rezuma simplu la intrarea lui Mercur în retrograd.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 25-31 martie

Toți nativii zodiacului trebuie să fie atenți în această perioadă la negocieri, vorbe, date, iar asta până în data de 28 martie, căci atunci de încheie ciclul. Ne mai zbatem încă puțin, apoi totul va reveni la normal.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 25 - 31 martie: zodiile ocolite de noroc
Toți nativii zodiacului trebuie să fie atenți în această perioadă la negocieri, vorbe și date

Berbec

Nativii zodiei Berbec au o misiune grea în săptămâna 25-31 martie. Aceștia trebuie să dea dovadă de mai multă răbdare decât de obicei. E bine să-și amintească faptul că pot primi tot ce-și doresc, dar după puțină așteptare.

Taur

Taurii se simt monitorizați, lucru care se și întâmplă. Este posibil să aveți un admirator secret care să vă știe programul tocmai pentru a vă prinde și a vă oferi un cadou.

Gemeni

Nu este o săptămâna bună, dar cu puțin calm veți învinge. Se anunță o mică bătălie care apare oricât de mult ați evita-o.

Rac

Racii au mult de muncă în săptămâna 25-31 martie, așa că trebuie să își dozeze forțele, pentru a putea scăpa întregi la minte după.

Leu

Nativii zodiei Leu așteaptă și iar așteaptă, astfel că după atâta așteptare vor afla ceva care le va marca viața.

Fecioară

Fecioarele sunt unele dintre zodiile norocoase ale zodiacului. Pentru această săptămână le este pregătită multă bunătate și mai ales dragoste.

Balanță

Balanțele, oricât de echilibrate ar fi, în săptămâna 25-31 martie întâmpină probleme pe care simt că nu le pot stăpâni.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion au o săptămână de protecție divină, eveniement pentru care, de altfel, sunt pregătiți spiritual și nerăbdători să descopere ceea ce li se întâmplă.

Săgetător

Aceștia sunt dornici de schimbări, însă sunt sfătuiți de oamenii din jur să mai aștepte puțin. Improtant este să modificați ce doriți atunci când simțiți, dar să fiți conștienți și de consecințe, în caz că nu merge bine.

Capricorn

Capricornii așteaptă oferte sau mesaje. Nativii zodiei au o perioadă plină de comunicare, în care primesc și opțiuni. În final, aceștia rămân să se mai gândească doar la ce doresc mai exact, căci toate le vin pe tavă.

Vărsător

Săptămâna viitoare dați lovitura! De altfel, așteptați de mult această schimbare! Se pare că vei apăsa pe un buton de refresh, iar viața ta va avea parte de multe noutăți.

Pești

Previziunile pentru nativii zodiei Pești anunță numai bine, iar totul se rezumă la fertilitate și belșug. Vă urmați pașii pe care singuri vi i-ați trasat, astfel că visele par să prindă contur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×