Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie. Leii strălucesc în următoarele zile

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 20:59
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie. Leii strălucesc în următoarele zile GALERIE FOTO
Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna următoare. Sursa foto - facebook

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3. Vine o săptămână foarte interesantă pentru zodii, iar unii nativi vor trebui să schimbe strategia în zilele următoare. Alții, în schimb, se pot considera răsfățații astrelor. Leii, de exemplu, vor avea parte de câteva zile aparte, zile în care vor străluci pur și simplu

Horoscopul runelor pentru săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie

Berbecii au o săptămână în care primesc cadouri și vești bune, dar și o sumă de bani. Banii vin chiar când nu se gândesc. Trebuie să rămână în așteptarea unei schimbări acasă. E o schimbare importantă. La tauri este un pic răsturnat. Ceva întârzie. Apar pe dialog și pe rezolvarea unor probleme. Trebuie să discute cu cei din jur. Găsesc rezolvări la tot ce îi frământă. Vor discuta cu prietenii, cu rudele pentru a rezolva problemele.

Gemenii au o săptămână în care ies din cercul vicios. Se învăluie în mister. Rezolvă tot cu ajutorul forței divine. Cineva se va gândi la ei și le va oferi un cadou minunat. Racii au o săptămână în care forțele celeste sunt de partea lor. Au protecție totală. Trebuie doar să mai aibă un pic de răbdare, căci au avut o perioadă mai încărcată. Leii au o săptămână în care strălucesc. Își consolidează poziția în toate planurile.

Leii strălucesc în următoarele zile

Trebuie să se relaxeze și să renunțe la griji privind starea de sănătate a apropiaților. Să scape de starea de alertă, să se calmeze. Fecioarele așteaptă o schimbare foarte importantă. Dacă au greșit, vin niște complicații. Intră totuși într-o perioadă de protecție totală din partea forțelor divine. Li se iartă din greșeli. Balanțele vor să schimbe serviciul sau casa. Faceți o alegere fabuloasă. Pot începe o viață nouă chiar de luni. E o revigorare în toate planurile.

Scorpionii primesc mesaje din toate părțile. Trebuie să îl selecteze pe cel mai bun. Ies puțin din carapace și dispar. Își fac bagajele și vor călători. Perioadă bună pentru ei. Vor călători în interes de serviciu. Săgetătorii au pe cineva care se gândesc la ei și le trimite un cadou. Au și o perioadă de mesaje. Sunt ca un birou de informații. Capricornii trebuie să aibă răbdare. Nu trebuie să grăbească lucrurile. Au parte de bucurie mare pe cap. Le apare în cale simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, mai ales pentru cei necăsătoriți. Se răstoarnă carul cu noroc pentru ei. Vărsătorii dau lovitura. Au un salt calitativ în viața lor. Peștii au și parte de o dragoste nouă, fierbinte.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×