Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 11-17 noiembrie. Zodiile care vor avea parte de surprize plăcute

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 21:20
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 11-17 noiembrie. Zodiile care vor avea parte de surprize plăcute
Ce spune horoscopul runelor pentru săptămâna 11-17 noiembrie *foto: Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru săptămâna 11-17 noiembrie, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3. Mai multe zodii vor avea parte de o săptămână tumultoasă, din toate punctele de vedere.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 11-17 noiembrie

Astfel, berbecii vor avea de făcut o călătorie lungă, întrucât au de rezolvat o problem la distanță. În schimb, taurii se află la celălalt spectru și au parte de o dragoste pasională. De asemenea, gemenii sunt și ei puși pe ceartă, caută dispute și sfatul numerologului ar fi mai degrabă să stea calmi.

Același sfat îl primesc și nativii rac, cei care au fost încercați în săptămâna precedentă, iar acum sunt invitați să se relaxeze. De asemenea, leii sunt invitați să lase deoparte toate grijile și necazurile din trecut și să se pregătească pentru o perioadă mai bună. Nativii din fecioară au nevoie de timp să se regăsească, să ajungă la o înțelegere „ei cu ei”.

Care sunt zodiile care vor avea parte de bucurii, potrivit horoscopului rune de săptămâna viitoare

Cei din Balanță vor avea însă parte de o săptămână foarte bună și vor câștigă pe toate planurile. La fel și cei din scorpion, care primesc vești bune și vor obține o sumă importantă de bani și cadouri. Săgetătorii sunt invitațiii să aibă grijă la cei din jur.

Nativii din Capricorn primesc vești bune iar visele lor se vor îndeplini. Cei din vărsător sunt însă sfătuiți să aibă răbdare și să nu își forțeze norocul. Mai mult, lucrurile bune vor veni pentru cei care știu să aștepte. Asta în timp ce peștii care au multe întrebări să își pună sunt invitați să ceară sfaturi de la cei din jur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×