Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici înainte de alegerile prezidențiale. Astrologul a realizat astrograma candidaților

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
09/11/2019, 10:33
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici înainte de alegerile prezidențiale. Astrologul a realizat astrograma candidaților
Care sunt șansele candidaților la alegerile prezidențiale potrivit runelor. Sursa foto: adevarul.ro

Astrologul Mihai Voropchievici a realizat astrograma candidaților la alegerile prezidenţiale. Astrologul a analizat numele candidaților și a precizat care sunt șanselor lor pentru fotoliul de la Cotroceni conform runelor.

Ce șanse au candidații la alegerile prezidențiale potrivit runelor lui Mihai Voropchievici

Alegerile prezidențiale vor începe mâine, iar românii vor putea vota candidatul preferat pentru Cotroceni. Până la rezultatul final numerologul Mihai Voropchievici a realizat astrograma a 9 dintre cei 14 candidați pentru fotoliul de la Cotroceni și a prezentat în emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3 care sunt șanselor fiecăruia.

Astrologul spune despre actualul președinte Klaus Iohannis că are un ”I” potrivit runei 9 și acest lucru înseamnă că este pregătit pentru o călătorie. Cât despre fostul premier al României Viorica Dăncilă numerologul spune că litera ”D” reprezintă runa 4 și îi aduce candidatului la alegerile prezidențiale o perioadă grea și tumultoasă. Dan Barna, candidatul din partea Alianței USR-PLUS, trebuie să lase conform literei ”B” și runei 2 grijile și problemele din trecut în trecut. Anul acesta nu este unul bun pentru el, dar anul viitor succesul îi va surâde.

Ce le-au rezervat runele candidaților la alegerile prezidențiale

Theodor Paleologu, candidatul din partea Partidului Mișcarea Populară, are conform numerologului Mihai Voropchevici și literei sale ”P”, runa 7. Acest lucru îi aduce politicianului o dispută cu ceilalți, o mică bătălie. Actorul Mircea Diaconu are runa 4 și litera ”D” și asta înseamnă calmitate și răbdare. Cât despre Ramona Ioana Bruynseels litera ”B” și runa 2 îi aduc fertilitate și belșug.

Mihai Voropchevici este de părere că Alexandru Cumpănașu căruia îi aparține litera ”C” și runa 3 a pornit la drum cu un țel bun. Cătălin Ivan, un alt candidat la alegerile prezidențiale, are potrivit runelor litera ”I” căreia îi aparține cifra 9. Această rună îi aduce candidatului un nou început și revigorare pe toate planurile. Despre Bogdan Stanoevici astrograma spune că litera ”S” și runa 1 îi vor aduce un adevăr important care îi va marca destinul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×