Horoscop realizat de Neti Sandu pentru anul 2020. Doar patru zodii dau lovitura!

Dan Suta   
în Horoscop
21/10/2019, 14:48
Horoscop realizat de Neti Sandu pentru anul 2020. Doar patru zodii dau lovitura!
Horoscop Neti Sandu pentru anul 2020. Sursa foto: știrileprotv.ro

În cel mai recent horoscop realizat de Neti Sandu, cel pentru anul 2020, patru zodii dau lovitura și vor avea parte de transformări și câștiguri uluitoare pe toate planurile! Află din rândurile de mai jos care sunt cei patru nativi pentru care anul următor va fi unul excelent din toate punctele de vedere. Nativii care se bucură de un an glorios sunt Peștii, Capricornii, Leii și Scorpionii.

Horoscop Neti Sandu pentru anul 2020: 4 zodii au parte de 12 luni de vis

Peștii nu sunt deloc neînfricați. Acești nativi își iau soarta în piept cu bune, dar mai ales cu rele. Sunt zodii ale sacrificiului, deci nu e ceva nou pentru ei să fie nevoiți să treacă prin furcile caudine pentru a obține ce vor. Va fi un an plin de trudă, dar cu rezultate profesionale extraordinare, conform fabricatînromânia.ro.

Capricornii vor alege drumul corect după o perioadă de luptă. Se spune că trebuie să treci prin câteva probleme pentru a te bucura de succes. Cu alte cuvinte, fără rău nu știm ce e binele. Un lucru interesant în legătură cu nativii de pământ este că în perioada următoare vor excela în domenii în care nu s-ar fi așteptat niciodată.

horoscop neti sandu 2020
Leii sunt, de departe, cei mai avantajați. Sursa foto: pauljon13.com

Leii, super-vedetele anului 2020

Scorpionii au parte de oportunități unice, de ocazii pe care doar anul 2020 le va aduce în calea lor. Dacă vor ști să profite de ele, vor fi avantajați. Leii, în schimb, se vor remarca pe plan sentimental. Stau foarte bine la capitolul dragoste. Vor fi mult mai deschiși față de cei din jur, mult mai încrezători în forțele lor. De asemenea, sunt bine poziționați din punct de vedere astrologic și în segmentul carierei. Așadar, aceste patru zodii vor avea parte de un an 2020 strălucitor, deci trebuie să privească optimist în față!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×