Horoscop perturbat de eclipsa de Lună. Mai multe zodii vor traversa schimbări majore pe 21 ianuarie

Claudiu Surmei   
în Horoscop
18/01/2019, 17:24
Horoscop perturbat de eclipsa de Lună. Mai multe zodii vor traversa schimbări majore pe 21 ianuarie GALERIE FOTO
Horoscop perturbat de eclipsa de Lună

Horoscopul va fi perturbat în scurt timp de o eclipsă de Lună! Mai multe zodii vor traversa schimbări majore pe 21 ianuarie, iar astrologii ne sfătuiesc să nu încercăm să deținem controlul pentru că tot ce se va petrece în această zi va doar voia Destinului.

Eclipsa totală de Lună va avea loc pe 21 ianuarie 2019, iar maximul va fi la ora 7:12. Acest fenomen, care mai este denumit și Luna Sângerie, va putea fi observat pe jumătate, până în jurul orei 8:00. Astrologii consideră că aceste fenomene sunt o experiență profundă și incredibilă și, chiar dacă nu mai putem deține controlul în timpul eclipsei de Lună, asta nu înseamnă neapărat că vom avea parte de evenimente dramatice.

Luna Sângerie are loc de 28 de ori într-o sută de ani
Luna Sângerie are loc de 28 de ori într-o sută de ani

Horoscop perturbat de eclipsa de Lună. Fenomenul aduce schimbări majore pe 21 ianuarie

Luna Sângerie poate fi văzută doar de 28 de ori într-o sută de ani, deci ar fi bine să profităm de acest moment. Energiile puternice care se produc în timpul eclipsei de Lună aduc schimbări majore pentru mai mulde zodii pe 21 ianuarie. Nu trebuie să ne temem, pentru că acest lucru ar putea însemna schimbarea în bine a vieții. Chiar dacă nu veți fi conștienți pe moment, în timp veți ajunge să înțelegeți.

Horoscop Luna Sângerie: Berbec

Treceți printr-o perioadă de redescoperire și nu ar strica să lăsați liber copilul din voi. Veți descoperi talente ascunse, pe care le veți pune în aplicare.

Horoscop Luna Sângerie: Taur

Se vor produce schimbări majore în familie. Vă înțelegeți tot mai bine cu persoana iubită și nimic nu vă poate strica liniștea.

Horoscop Luna Sângerie: Gemeni

Reușiți să rezolvați unele lucruri din viață pe care le credeați imposibil de dus la capăt. Înfruntați cu brio realitatea, chiar dacă pare foarte cudă.

Horoscop Luna Sângerie: Rac

Ați cheltuit mai mult decât vă permiteați în ultima perioadă, iar acum este timpul pentru o strategie financiară. Cineva vă poate da un cadou consistent, chiar și o moștenire.

Horoscop Luna Sângerie: Leu

E timpul să uitați de trecut și să vă reinventați. Deveniți mai organizați și mai direcți în relația cu persoanele cu care intrați în contact.

Leii trebuie să uite de trecut și să se gândească la viitor
Leii trebuie să uite de trecut și să se gândească la viitor

Horoscop Luna Sângerie: Fecioară

Treceți printr-o perioadă favorabilă, iar intuiția vă ajută să luați cele mai bune decizii.

Horoscop Luna Sângerie: Balanță

Este momentul pentru o evoluție socială. Renunțați la prietenii care nu vă fac bine și cunoașteți oameni noi, care vă umplu cu o energie pozitivă.

Horoscop Luna Sângerie: Scorpion

Scorpionii devin puternici, sunt tot mai apreciați la locul de muncă și primesc noi sarcini care le vor aduce câștiguri materiale consistente.

Horoscop Luna Sângerie: Săgetător

Este momentul ca Săgetătorii să își testeze limitele, să se avânte în necunoscut, să exploreze domenii noi și să nu dea înapoi sub nicio formă.

Horoscop Luna Sângerie: Capricorn

Pentru Capricorni veștile nu sunt la fel de bune ca la celelalte zodii. Stau în fața unui nou început care poate fi dureros și obositor. Nu vă îngrijorați! Veți evolua și veți învăța lucruri noi.

Horoscop Luna Sângerie: Vărsător

Puteți pierde prieteni, dar nu vă faceți griji! Poate că nu erau pentru voi. Nu veți avea niciun regret!

Horoscop Luna Sângerie: Pești

Vă aflați într-o transformare majoră pe toate planurile. Aveți mai multă grijă de voi și stabiliți-vă prioritățile!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×