Horoscop pentru anii următori, realizat de Neti Sandu: Gemenii și Săgetătorii dau lovitura!

Dan Suta   
în Horoscop
25/10/2019, 13:11
Horoscop pentru anii următori, realizat de Neti Sandu: Gemenii și Săgetătorii dau lovitura!
Horoscop realizat de Neti Sandu pentru următorii 5 ani. Sursa foto: știrileprotv.ro

Potrivit horoscopului pentru următorii cinci ani, realizat de Neti Sandu, trei zodii vor avea parte de un noroc nesperat. Două dintre ele sunt Gemenii și Săgetătorii, care începând cu a doua jumătate a anului care urmează vor răsufla ușurați din multe puncte de vedere. Cea de-a treia zodie pentru care norocul va bate la ușă este Vărsătorul.

Horoscop pentru următorii ani, by Neti Sandu

Se poate spune că pentru Gemeni, Vărsători și Săgetători se cam face dreptate în următorii 5 ani. Apar multe surprize plăcute pentru acești nativi, mai ales din punct de vedere financiar. Așadar, Vărsătorii, Săgetătorii și Gemenii vor avea parte de câștiguri financiare semnificative, drept rezultat al trudei lor din ultimii mulți ani.

Conform știriactuale.net, 2022 este cel mai bun an pentru Gemeni. Acești nativi se poate spune că vor renaște din propria lor cenușă. Nu este deloc exclus să devină populari. Următorii 5 ani vor fi marcanți pentru semnele de aer în cel mai pozitiv sens cu putință.

Săgetătorii își pot mări familia, Vărsătorii vor călători mult

Săgetătorii își pot mări familia în anii următori. Perioada 2019-2024 este una extraordinară pentru nativii care țin la ideea de familie. De altfel, sunt extrem de bine poziționați și din punct de vedere financiar. Pentru nativii de foc lucrurile devin complexe în special în 2021 și 2022, când norocul le bate la ușă.

Vărsătorii vor avea relații mai bune cu cei din jur în următorii cinci ani. Va fi o perioadă foarte bună mai ales pentru cei pasionați de călătorie. Vor ajunge în destinațiile în care visau dintotdeauna să ajungă, în locuri pe care le-au văzut doar în videoclipuri și fotografii. Vărsătorii capătă mai multă încredere în forțele lor și scapă de o serie de angoase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×