Horoscop Nicoleta Svârlefus. Familiști sau aventurieri, în funcție de zodie

Mirela Apostol   
în Horoscop
19/02/2019, 12:01
Horoscop Nicoleta Svârlefus. Familiști sau aventurieri, în funcție de zodie GALERIE FOTO
Horoscop Nicoleta Svârlefus

Nicoleta Svârlefus a prezentat horoscopul și a oferit detalii despre cât de familiști sau aventurieri sunt oamenii în funcție de zodia în care s-au născut. În această săptămână suntem martorii unui eveniment astrologic deosebit, iar Nicoleta Svârlefus, astrologul de la Vorbește lumea a prezentat în direct, la Pro TV, cum suntem afectați de schimbările care se petrec:

„A intrat soarele în Pești, astăzi se formează aspect de lună plină în Fecioară și de aceea nativii au o senzație de greutate. Se întâmplă lucruri, se schimbă energii. Cu toții avem de închis nişte capitole în viața noastră, așa că e liber la schimbări, dietă, stil de viață, rutină, trebuie să vedem ce anume nu ne mai face bine și ce relații toxice.”

Nicoleta Svârlefus, cât de familişti sau aventurieri suntţi, în funcţie de horoscop

Semnele de pământ și de apă sunt mai atașate de familie, de aceea ele au nevoie de cuib, în general. Vă redăm previziunilie astrologolui Nicoleta Svârlefus, pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Nu visează la o familie neapărat, dar nu înseamnă că nu reușește să își construiască o familie frumoasă. Are nevoie de spațiul lui în permanență și de distracțiile lui. Nu va acorda timp și energie familiei.

Taur

Sunt la extrema cealaltă, au nevoie de familie și atașament. Au nevoie de căldură și blândețe. Este unul dintre cele mai răbdătoare semne, este perseverent și de încredere.

Gemeni

Spre deosebire de Tauri, nu sunt consecvenţi, nu au răbdare și nu le place să stea prea mult acasă. Nu au devotament. Se vor descurca bine ca părinți, însă nu vor sta prea mult pe acasă.

Rac

Este semnul familiei, este primul care își dorește și se gândește de tânăr să își construiască o familie. Este, prin excelență, semnul casei, al căminului, al originilor.

Nicoleta Svârlefus
Nicoleta Svârlefus

Leu

Pentru ei, familia nu e neapărat un obiectiv în viață. E un concept, îl interesează, dar nu așa de mult.

Fecioară

Trăiește pentru a servi și pentru a fi util celorlalți. Are această înzestrare din naștere.

Balanță

Are ca prioritate parteneriatul, căsătoria, vrea să aibă o relație fericită. În mod firesc, vrea și copii, cu care să aibă o relație foarte bună. Se va strădui să aibă în primul rând pace.

Scorpion

Are capacitatatea de a se implica ori total, ori deloc. Nu îi ia foarte mult timp să își creeze o familie, iar atunci când o face este total acolo.

Săgetător

Va încerca să se sustragă de la îndatoririle și întrunirile familiale. Vrea să se bucure de viață, vrea să aibă libertate.

Capricorn

Este orientat spre familie, îi place să funcționeze în mod organizat. Vrea să dea mai departe valorile pe care le are din familie.

Vărsător

Au standarde înalte, sunt lejeri în familie. Sunt destul de rigizi din anumite puncte de vedere, mai ales al educației. Au standarde înalte mai ales din punct de vedere intelectual și au nevoie să se asigure că transmit acest lucru.

Pești

Sunt altruiști, în stare să se sacrifice și mereu acolo pentru familia lor. Nu vor zice niciodată nu atunci când cineva va avea nevoie de ajutorul lor. Sunt romantici, sensibili, familiști, dar se pot simți si neînțeleși atunci când sensibilitatea lor este dusă în derizoriu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×