Horoscop Nicoleta Svârlefus! Cum iubim în funcție de zodie

Ana Chivu   
în Horoscop
12/02/2019, 16:33
Horoscop Nicoleta Svârlefus! Cum iubim în funcție de zodie GALERIE FOTO
Horoscop cu Nicoleta Svârlefus! Cum iubesc nativii?

Nicoleta Svârlefus indică exact cum iubesc zodiile în funcție de nativul lor. Astroloaga a prezentat horoscopul pentru această perioadă și, fiind în luna iubirii, se anunță pace și relaxare. Există însă și zodii cărora le este recomandată precauție în dragoste.

„Oricat de mult ai iubi o femeie, oricata incredere ai avea in ea, oricare ar fi siguranta in viitor pe care ti-o da trecutul ei, esti intotdeauna mai mult sau mai putin gelos. Daca ai fi indragostit, cu adevarat indragostit, desigur ca ai resimti aceasta nevoie de a izola de restul lumii fiinta in a carei inima ai vrea sa fii numai tu”

Horoscop Nicoleta Svârlefus! Cum iubesc zodiile?

Nicoleta Svârlefus spune ce indică astrele în luna iubirii. Cum iubesc cele 12 zodii sau cât de răzbunătoare sunt ele dacă sunt părăsite și dacă li se face rău?

Horoscop cu Nicoleta Svârlefâs!
Horoscop cu Nicoleta Svârlefus!

Berbec

Se aprinde și se stinge la fel de ușor. Când îți este lumea mai dragă, berbecul s-ar putea să-și întoarcă privirea fix atunci când relația devine rutinară, își pierde imediat interesul. De asemenea, el este motivat cu oricine și orice, nu îl interesează dacă îl faci gelos. Când este părăsit devine extrem de furios. Dacă s-a plictisit de iubirea în cauză, alege imediat să plece.

Taur

Încetează să iubească după ce se simte respins sau neglijat. El care nevoie de grijă și de atenție, are nevoie să se simtă înțeles și să fie tratat cu grijă. De multe ori preferă să rămână într-o relație care poate nu merge deloc bine, decât să plece din stabilitatea formată. Sunt predispuși la multe compromisuri.

Gemeni

Sunt extrem de jucăuși, au nevoie de conversații lungi și frumoase, de schimburi de replici amuzante. Ei au nevoie să iasă să se plimbe, să călătorească. Rămân într-o relație unde au ceva de învățat, au nevoie să admire partenerul din punct de vedere intelectual. De asemenea, au mereu un plan B spre care să se îndrepte.

Rac

Are nevoie mereu de siguranță și de iubire. Dacă își simte partenerul distant, devine destul de suspicios și chiar agresiv pentru a-i atrage atenția pur și simplu.

Leu

Leul este generos și foarte demonstrativ în iubire. El dorește să fie centrul universului celuilalt, dacă nu va mai simți asta, încetează să mai aibă vreo legătură cu persoana în cauză. El va alege mereu să se retragă.

Fecioară

Relația sa trebuie să fie morală întâi de toate. Ea trebuie să se simtă mai mult decât iubită. În schimb, își va oferi tot sprijinul, dacă nu, se va îndepărta ușor . Va face tot posibilul să găsească ceva soluții pentru a îndrepta lucrurile până să facă pasul cel mare și să spună adio.

Balanța

Îi place ideea de iubire, îi place să aibă un partener cu care să se mândrească. De multe ori face compromisuri peste compromisuri. Are tendința de a pune prea sus imaginea cuplului, de aceea când se desparte, nu are întâi părerea de rău pentru pierderea relației, ci pentru pierderea imaginii sale cum că nu ar fi în stare să păstreze ceea ce a avut.

Scorpion

Iubește profund, fără jumătăți de măsură. Trebuie să fim foarte atenți pentru că așa și suferă, până la capăt. Poate să se răzbune foarte tare, atenție la ei. Este capabil de resentimente profunde și pe termen lung. Scorpionul nu trebuie trădat, dacă ai o relație cu un scorpion trebuie să știi că onestitatea și siguranța pe termen lung primează la el.

Săgetător

Se străduiește întotdeauna să învețe lucruri noi, dar nu va putea niciodată să gestioneze lipsa de curiozitatea a partenerului și pesimismul lui. Dacă iese dintr-o relație, se repliază foarte repede.

Capricorn

Are nevoie de stabilitate, ceea ce l-ar putea deranja la partener este faptul că nu ar fi la fel de ambițios să reușească în planurile pe care și le propune. Acesta dorește egalitate și empatie din ambele părți. Va încerca tot ce se poate pentru a găsi posibile soluții pentru a repara relația.

Vărsător

Acesta are mereu nevoie de noutate și de surpriză. Are mereu idei noi și dorește să le dezvolte. Dacă are un partener conservator, se va gândi cum își pregătește ieșirea din scenă ușor.

Pești

Are în mintea lui convingerea că nimeni nu are un cumul de ceea ce-și dorește. Nimeni nu este conform așteptărilor lui. Va înceta să iubească în momentul în care partenerul nu îi va oferi iubire. Are tendința să dveină dependent de partener, lucru care nu îi aduce lucruri prea bune pe termen lung.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×