Horoscop Neti Sandu pentru weekend-ul 9-10 noiembrie. Mai multe zodii au succes

Bogdan Solomon   
în Horoscop
08/11/2019, 11:58
Horoscop Neti Sandu pentru weekend-ul 9-10 noiembrie. Mai multe zodii au succes
Neti Sandu vine cu vești bune pentru weekend. Sursa foto: click.ro

Neti Sandu prezintă predicțiile sale pentru weelend-ul 9-10 noiembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune. Dacă ești născut în zodia Gemenilor, însă, trebuie să știi că te așteaptă o serie de provocări, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală. Nu te îngrijora, cu atitudinea potrivită vei reuși să ai parte de un sfârșit de săptămână plin de energii pozitive.

Neti Sandu îți spune ce te așteaptă în acest weekend

De succes se vor bucura și Fecioarele, în special pe plan profesional. Chiar dacă e weekend, te implici în proiecte ambițioase și faci tot ce ține de tine pentru a le duce la bun sfârșit. Încearcă, totuși, să nu duci singur toată această bătălie, ai alături aliați de nădejde care sunt gata să-ți sară în ajutor.

Berbec

Ai un weekend foarte aglomerat, de aceea Neti Sandu îți recomandă să eviți certurile care nu ar face decât să-ți consume energia. Sănătatea s-ar putea să-ți joace feste, așa că ai mare grijă. Nu ar trebui să te îmbolnăvești tocmai acum.

Taur

Primești o ofertă de lucru foarte avantajoasă și trebuie să dai un răspuns concret până luni. Analizeaz-o foarte atent, iar dacă ești indecis, poți oricând să te consulți cu cei dragi. În ceea ce privește relația sentimentală, aceasta funcționează ca pe roate.

Gemeni

Te așteaptă o întâlnire de afaceri extrem de importantă și, în ciuda emoțiilor, vei face o impresie cât se poate de bună. Nu trebuie decât să ai încredere în tine și să fii optimist.

Rac

Ești foarte preocupat de activitățile din sfera profesională, pentru că vrei să avansezi în carieră. Se întrevăd însă și o serie de nemulțumiri în ceea ce privește un parteneriat mai vechi, de aceea Neti Sandu îți recomandă să-ți asumi independența.

Leu

Ai tendința să te concentrezi mai mult asupra celorlalți, însă nu trebuie să neglijezi nici propriile interese, mai ales când vine vorba despre locul de muncă, unde intervin o serie de schimbări importante.

Fecioară

Te gândești numai la bani, chiar dacă e weekend. Totodată, unele informații secrete îți ajung la urechi, așa că ai grijă cum le folosești, pentru că poți răni persoane importante.

Balanță

Ai parte de zile obositoare, mai ales în ceea ce privește locul de muncă, dar și satisfacțiile se anunță pe măsură. Astrologul recomandă însă respectarea perioadelor de odihnă.

Scorpion

Intuiția nu te înșeală absolut deloc în această săptămână și, mai mult decât atât, debordezi de imaginație. Pune-ți cu încredere în valoare toate aceste atuuri și vei avea numai de câștigat.

Săgetător

Ai parte de o săpătămână agitată, dar benefică din toate punctele de vedere. Nu ezita să trăiești experiențe noi, pentru că se vor dovedi benefice.

Capricorn

Îți canalizezi toate eforturile asupra afacerilor sau întâlnirilor importante ce țin de viața profesională. Răbdarea este, însă, cheia pentru a avea parte de reușite în  următoarea perioadă. Ai încredere în forțele proprii și totul va fi bine.

Vărsător

Munca este cuvântul de ordine în acest weekend, mai ales că ți-ai pus în cap să finalizezi proiecte pe care le-ai lăsat în stand-by de foarte multă vreme. Încearcă, totuși, să nu neglijezi perioadele de odihnă.

Pești

Ești foarte motivat să reușești lucruri extraordinare în următoarea perioadă, așa că nu ezita să acționezi după cum îți dictează inima. Spre sfârșitul săptămânii, persoana iubită ți-a pregătit o surpriză. Profită din plin de aceste momente speciale.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×