Horoscop Neti Sandu pentru 12 noiembrie. O zodie, lovită de cele trei ceasuri rele

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/11/2019, 10:42
Horoscop Neti Sandu pentru 12 noiembrie. O zodie, lovită de cele trei ceasuri rele
Neti Sandu prezintă horoscopul zilei de marți, 12 noiembrie. Sursa foto: stirileprotv.ro

Neti Sandu aduce horoscopul zilei de marți, 12 noiembrie 2019, iar veștile sunt îmbucurătoare, întrucât ne așteaptă clipe de relaxare în compania celor dragi. Sarcinile dificile de la locul de muncă mai pot aștepta și, mai mult decât atât, nici relația sentimentală nu merge tocmai rău.

Neti îți spune ce surprize ți-au rezervat astrele

Dacă ești născut în zodia Gemenilor, îndrăgitul astrolog te sfătuiește să faci o vizită la medic, pentru că ar putea apărea unele probleme de sănătate. Chiar dacă nu sunt grave, acestea s-ar putea acutiza în perioada următoare, astfel că ți-ar prinde bine un consult. În plus, un secret mai vechi riscă să iasă la iveală, așa că ai mare grijă cum gestionezi această situație.

Berbec

Obții acei bani pentru care te-ai luptat în ultima vreme și reușești astfel să faci cheltuielile mari pe care înainte nu ți le permiteai sub nicio formă. Încearcă, totuși, să nu devii risipitor. Nu lăsa nimic la voia întâmplării, pentru că riști să ai parte de surprize neplăcute.

Taur

Primești vești bune, mai ales în plan financiar. Unele tensiuni ar putea apărea în sfera sentimentală, pentru că încerci să lămurești pe deplin o situație care te frământă de foarte multă vreme. Chiar dacă agitația e mare, acest ritm îți prinde bine, pentru că te ține în priză.

Gemeni

Unele  probleme de sănătate îți dau toate planurile peste cap. Ar trebui să te redresezi, altfel riști ca acestea să se agraveze. La locul de muncă ai parte de satisfacții tocmai atunci când te aștepți mai puțin. Trebuie să recunoști, totuși. Nu-ți strică o mărire de salariu.

Rac

Ești cel care inspiră liniște și încredere deplină celor dragi, le oferi cuvinte de încurajare, promisiuni clare și tot felul de dovezi care-i asigură pe ceilalți membri ai familiei că toate merg bine, că sunt pe calea cea bună și nimic nu îi va lua prin surprindere. Succesul unei zile frumoase în familie depinde și de felul în care ai făcut pace cu tine însuți, pentru că dacă tu ești calm, zâmbitor și mulțumit de tine, vei reuși să le inspiri și altora aceeași impresie.

Leu

Deși ești obosit din cauza unui program arhi-încărcat, ești nevoit să te concentrezi asupra unei sarcini noi. Pentru că e pe placul tău, practic te vei dedică ei, pentru că întotdeauna îți plac noile provocări și spui oricând prezent noutăților. Mai greu va fi să te întorci la treburile lăsate deoparte pentru a face loc noutății, dar dacă tot s-a ivit ceva atât de incitant, merită să duci la capăt, fără să te gândești câte altele așteaptă la rând în agenda ta plină.

Fecioară

Apare o schimbare de direcție complet neașteptată în planurile tale și, deși pe moment te cam derutează, după ce îți vei recăpăta orientarea în spațiu, vei descoperi cât de bine sună acest sens nou. E un noroc chior, profită de el, pentru că s-ar putea să nu se mai ivească altul prea curând, ca atare totul depinde de promptitudinea cu care valorifici această ocazie rarisimă.

Balanță

Joci un rol important într-o acțiune nouă, ce necesită un consum imens de energie, dar tu ești principalul motor de energie care-i va mobiliza foarte bine și pe ceilalți. Colaboratorii tăi au nevoie de exemplu de implicare, iar acesta ești tu, pentru că atunci când te vor vedea pe tine atât de activ și de plin de viață, vor pune și ei umărul la proiectul început. Succesul acestui proiect depinde, așadar, foarte mult de implicarea totală, dar și de stimularea reciprocă de a merge mai departe, oricât ar fi de greu, deci motivează-ți mai bine colegii!

Scorpion

De dragul partenerului, faci de multe ori concesii, dar azi ești chiar incredibil de cooperant. De obicei ești mai intransigent și un pic mai egoist, punând în balanță doar propriile interese, dar azi uiți complet de nevoile tale, doar pentru a-i face pe plac celui drag. Va fi cucerit de gesturile tale și astfel va fi convins de seriozitatea planurilor tale. Nu te mai gândi doar la propriile tale dorințe pentru o zi și dedică-te complet celui care are azi nevoie de tine necondiționat. Ești capabil de sacrificii, deci fă-le fără să aștepți nimic în schimb!

Săgetător

Este o zi de succes, în care toate ar trebui să-ți iasă de minune! Parcă mai ales dragostea pare să fie favorizată, deci ieși în lume, pune-te într-o lumină bună, pentru că șansele de a cuceri pe cineva nou sunt mari. Ai șansa de a te întâlni cu oameni pe care îi simpatizezi, cu care ai o comunicare excelentă, iar prietenia e pe primul loc în preocupările zilei. Pui multă pasiune în conversație, în socializare, în contactul cu oamenii, de la care primești un feedback pozitiv.

Capricorn

Discuți cu familia despre niște perspective ceva mai îndepărtate, dar în care și ceilalți ar avea un cuvânt de spus. Nu poți lua decizii de unul singur, de aceea trebuie să te sfătuiești cu părinții, cu jumătatea ta, poate chiar și cu copiii, pentru a trasa o direcție pe termen lung în ceea ce vă privește pe toți, ca familie. Vei primi din partea lor o reacție promițătoare care îți inspiră încredere că te vei putea baza întru totul și pe contributia lor. Cât timp veți pedala împreună spre același scop, acesta este din ce în ce mai aproape!

Vărsător

Banii nu sunt la un nivel prea bun, dar nu te crampona de micile opreliști. Este doar un impas trecător, o criză financiară peste care poți trece, dacă nu o transformi într-o catastrofă. Cel mai mult te deranjează faptul că cei în care ai investit încredere îți dau unele motive de suspiciune, pentru că vezi la ei o atitudine negativistă, refuzul de a-și îndeplini unele sarcini, iar dacă vreunul îți era dator cu bani, se va face că plouă în continuare, fără măcar să-și arate regretul că nu și-i poate returna acum.

Pești

Toate par să bată pasul pe loc, încât ești gata să renunți la un plan pentru că nu se mai observă niciun progres de ceva vreme. E un hop trecător, dar poți profita de răgazul apărut pentru a mai trece o dată totul în revistă. Un pic detașat, fără a transforma hopul într-o obsesie, poți descoperi acel punct sensibil pe care îl poți repara de urgentă, ca mai apoi totul să repornească în forță. Nu considera piedica apărută drept un eșec, ci un mare noroc că mai poți arunca o privire peste etapele parcurse.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×