Horoscop Neti Sandu pentru 11 noiembrie. Zodia care va avea o zi plină de belşug

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/11/2019, 11:58
Horoscop Neti Sandu pentru 11 noiembrie. Zodia care va avea o zi plină de belşug
Neti Sandu aduce horoscopul zilei de luni, 11 noiembrie. Sursa foto: b1.ro

Neti Sandu prezintă horoscopul zilei de luni, 11 noiembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales că începem săptămâna cu zâmbetul pe buze. În plus, dacă ești născut în zodia Taur, poți să țopăi, pur și simplu, de bucurie, pentru că te așteaptă un succes răsunător pe plan financiar. Nici în viața personală nu o duci tocmai rău, dar trebuie să ai mare grijă la dorințele persoanei iubite.

Neti Sandu îți spune ce surprize ți-au rezervat astrele în acest debut de săptămână

Totodată, dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei, sfatul nostru este să acorzi mai multă atenție copiilor. Crede-ne pe cuvânt, activitățile pe care le vei face astăzi împreună cu ei se vor dovedi extrem de benefice pentru tine.

Berbec

S-ar putea ca persoana iubită să te supună testului fidelității, însă nu-ți face griji. Îl vei trece cu brio, mai ales că ești îndrăgostit nebunește și vrei să duci relația la un alt nivel. Pe plan profesional, încearcă să te pui de acord cu niște angajatori pentru a lucra împreună și a duce la bun sfârșit proiectele asumate.

Taur

Primești niște bani care se vor dovedi foarte utili, mai ales dacă îi pui la păstrare pentru zile negre. Te poți baza astăzi pe sprijinul unei persoane influente în găsirea unui job potrivit. Dacă vrei să faci pasul spre lumea afacerilor, acum e momentul propice, așa că nu ezita.

Gemeni

Ai tendința de a-i vedea pe cei din jur prin prisma propriilor experiențe de viață. Nu este nimic rău în această atitudine, până în momentul în care începi să cauți în ei ceea ce nu găsești în tine. Sfaturi, tendințe, raționament. Poate că ar fi mai bine dacă astăzi ai căuta răspunsurile la toate întrebările care te macină.

Rac

Astăzi ai putea avea o revelație. O revelație despre ceea ce ai de făcut de acum încolo pentru a te ridica la un alt nivel, superior celui actual. Ai putea ieși din sărăcie (depinde ce înțelegi prin „sărăcie”), ai putea descoperi cheia tuturor problemelor tale. Dar, mai presus de toate, ai putea află ce anume îți face viața amară, privind înăuntrul propriului suflet ca printr-un portal dintre dimensiuni.

Leu

Nu e recomandat să te concentrezi foarte mult pe problemele altora în această zi. Ai putea să-i ajuți fără voia lor, ai putea să-i faci să evolueze mai rapid decât este cazul. În schimb, ar fi momentul potrivit să transformi  orice activitate plictisitoare într-una plăcută. Să faci în așa fel încât rutina ta zilnică să devină o încântare, atât pentru minte, cât și pentru suflet.

Fecioară

Luni, mai ales în a doua parte a zilei, este posibil să fii nevoit să-ți petreci timpul înconjurat de prieteni. Toate bune și frumoase, numai că riști să lași de izbeliște programul pe care îl stabilisei.  Nu uita să aprinzi și o candelă, acasă, alături de o rugăciune pentru cei plecați dintre noi.

Balanță

Se poate să fii nevoit să cheltui o importantă sumă de bani pentru casă ori pentru a rezolva probleme legate de siguranța unui membru al familiei. Într-o astfel de perioadă complicată, numai de așa ceva nu aveai nevoie.

Scorpion

O zi în care ar fi bine să nu te lași convins prea ușor, mai ales de cei din jur. O zi în care te lași ușor distras de părerile altora, de curentele de idei la care ai acces. Trebuie să iei, însă, în calcul faptul că nu toate îți sunt benefice. Caută să găsești echilibrul între idealism, optimism și ceea ce poți cu adevăr obține, pe de altă parte.

Săgetător

Tot ceea ce ți se întâmplă în această perioadă are rolul de a te face să îți clarifici foarte bine atât statutul, cât și legăturile pe care le ai cu mediul tău. De asemenea, ai șansa de a petrece momente frumoase în compania persoanei iubite.

Capricorn

Cu greu îți ții poftele în frâu astăzi. Totul este minunat, atât timp cât nu exagerezi. Din pământ, din iarbă verde, din senin ori de nicăieri, apar în viața ta oameni vechi cu noi roluri, principala lor obligație fiind aceea de a te proteja.

Vărsător

Ai de-a face cu o zi destul de ciudată. Dacă în prima parte a zilei socializezi cu ușurință, pe măsură ce mijlocul zilei se îndepărtează, riști să ai parte de momente deloc plăcute în cazul în care te mai afli încă în compania prietenilor.

Pești

Cu grație și farmec reușești să faci  ca cercul de prieteni în care îți petreci timpul să fie alcătuit din persoane dependente de tine.  Zâmbetele ar trebui să nu-ți lipsească de pe buze, aducând, la rândul lor, momente plăcute și eliberându-i de stres pe toți cei din jur. Încearcă, totuși, să nu îți impui punctul de vedere cu orice preț.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×