Horoscop Neti Sandu 29 ianuarie 2020. Miercuri, o zi de excepție pentru mai multe zodii

Claudiu Ilie   
în Horoscop
28/01/2020, 22:00
Horoscop Neti Sandu 29 ianuarie 2020. Miercuri, o zi de excepție pentru mai multe zodii
Horoscop Neti Sandu 29 ianuarie 2020. Miercuri, o zi de excepție pentru mai multe zodii

Cel mai recent horoscop Neti Sandu arată faptul că pentru mai multe zodii, ziua de miercuri, 29 ianuarie, va fi una bună. Iată ce au pregătit astrele fiecărui nativ și cine are noroc.

Horoscop Neti Sandu 29 ianuarie 2020. Taurii pot recupera bani

Berbecii ar trebui să petreacă mai mult timp alături de partenerul de viață și, dacă se ivește ocazia să ia parte la un eveniment. Acesta poate să fie o adevărată rampă de la lansare pentru voi și vă poate ajuta pe viitor.

Taurii au de recuperat unele sume de bani. Dacă veți reuși să le recuperați, vi se vor lua de pe suflet mai multe greutăți. Se întrevede o zi bună pentru voi și vă veți afla printre răsfățații astrelor.

Gemenii au o zi ceva mai aglomerată, multe drumuri de făcut, lucruri de rezolvat. Puteți primi o invitație din partea unei rude din străinătate și veți fi tentat să îi dați curs.

Racii primesc o sumă de bani care vine ca o gură de oxigen. Banii pe care îi primiți acum vă scot dintr-o situație mai dificilă și puteți să respirați ușurați pentru o perioadă.

Leii ar putea să dea astăzi peste o ofertă de muncă mai mult decât satisfăcătoare. Vă faceți planuri importante de viitor și începeți să vă gândiți cum să economisiți mai mulți bani.

Neti Sandu, horoscop pentru toate zodiile

Fecioarele sunt puse pe treabă azi. Vă doriți să faceți cât mai multe, aveți o energie spectaculoasă și pare că nimic nu vă poate sta în cale atunci când v-ați propus ceva.

Balanțele se simt îndrăgostite. Puteți primi o invitație la cafea, la restaurant, iar lucrurile pot evolua frumos și poate vî veți putea găsi chiar partenerul de viață.

Scorpionii se gândesc să facă investiții pentru locuință. Poate cumpărați niște mobilă, niște aparate electrocasnice, poate chiar și un televizor nou. Aveți grijă, însă, să nu cheltuiți prea mulți bani.

Săgetătorii sunt interesați să își îmbogățească cunoștințele. Poate vă înscrieți la niște cursuri sau vă reluați studiile dacă le-ați întrerupt.

Capricornii se pregătesc să plece într-o scurtă escapadă. Poate dați o fugă până la munte sau vă duceți în vizită la niște rude din afara localității, important este să vă simțiți cât mai bine.

Vărsătorii se pregătesc să înceapă noi colaborări. Aveți planuri mari și niște bani de investit și vă gândiți să vă transformați visele în realitate.

Peștii se pregătesc de un eveniment important. Se apropie un moment de excepție. Poate să fie vorba de o promovare, de un salariu mărit sau de o reușită majoră în plan sentimental.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×