Horoscop Minerva. Previziuni speciale pentru toată primăvara

Ana Chivu   
în Horoscop
17/03/2019, 20:48
Horoscop Minerva. Previziuni speciale pentru toată primăvara GALERIE FOTO
Minerva indică horosocpul pentru primăvară! Ce spune pentru zodii?

Minerva a dezvăluit un horoscop special pentru primăvara aceasta. Astrologul a vorbit, în cadrul emisiunii „Voi cu Voicu” despre previziunile pentru fiecare nativ din această primăvară. Iată prin ce va trece fiecare zodie și care va fi deznodământul fiecărei situații problematice care le vor da bătăi de cap, conform Huff. Se recomandă nativilor să aibă grijă de sufletul lor. „Bunatatea infrumuseteaza viata, impacand toate neintelegerile; ea limpezeste ceea ce e incurcat, usureaza ceea ce e greu, inveseleste ceea ce e trist.”

Horoscop Minerva special pentru primăvară

Minerva arată prin ce vor trece zodiile în horoscopul indicat de astre special pentru primăvară. Astrele arată că trebuie să fii vesel și calm în aceasta primăvară. Trebuie să ai mai multă grijă de interiorul tău. „Nu este suficient să vorbești despre pace. Trebuie să crezi în ea. Şi nu este suficient să crezi în ea. Trebuie să faci eforturi pentru a o obține.”

Horoscop Minerva pentru primăvară
Horoscop Minerva pentru primăvară

Berbec

Berbecii au un sentiment de conștientizare a propiei valori și a propiilor limitări. Această realizare le va aduce numai lucruri de bine pentru viitor.

Taur

Schimbările sunt inevitabile, taurii lucrează extrem de mult la persoana lor și la perceperea a ceea ce este în jurul lor. Este un moment extrem de potrivit pentru socializare.

Gemeni

Ai o sensibilitate pentru lucruri neobișnuite. Primăvara asta pare că nimic nu te mai satisface. Ai tendința de a lua lucrurile foarte ușor pe planul dragostei.

Rac

Activitățile de grup reprezintă o modalitate de relaxare și de a-ți atinge obiectele. Ar putea apăre aun moment în care lucrurile să nu meargă bine, pregătește-te.

Leu

Te atrage foarte mult relaționarea față în față cu persoanele. Este momentul ca în această primăvară să îți începi proppria afacere, este momentul să faci pasul cel mare.

Fecioară

Accentul îl pui foarte mult pe oameni și pe relațiile cu ei. Ai tendința de a acționa și de a reflecta imediat asupra a ceea ce ai văzut.

Balanță

Există posibilitatea ca în această primăvară să îți schimbi locul de muncă. Ai o datorie grea la bancă sau la un prieten, ar cam trebui să îți pui bani deoparte.

Scorpion

Primăvara asta dorești neapărat să te cufunzi în viața casnică. Vei putea primi o recompensă sau o promovare la locul de muncă. De asemenea, se arată că vei deveni mai strict cu partenerul tău de viață.

Săgetător

Anul acesta a mers bine anul acesta pentru tine. Primăvara îți vei pune la încercare abilitățile emoționale. Ai foarte mare încredere în tine.

Capricorn

Siguranța financiară și fericirea pentru lucrurile bune în viață sunt importante pentru tine, deși ești adeptul lucrurilor simple. Capacitatea de a relaționa bine cu ceilalți ar putea spori propriile finanțe personale. De asemenea este o opoziție stabilă pentru problemele de dragoste.

Vărsător

Chestiunile financiare sunt din ce în ce mai importante pentru tine. Există o anumită determinare în interiorul tău. Vrei să faci multe, vrei să dovedești că poți și cum poți să faci tu să fie mai bine.

Pești

Trebuie să îți îmbunătățești relațiile colegiale. Este un moment de moralitate, imaginație și inspirație, așa că fii pe fază.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×