Horoscop Minerva pentru săptămâna 9-15 septembrie 2019. Scorpionii sunt deschiși la o nouă poveste de iubire

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
10/09/2019, 13:48
Horoscop Minerva pentru săptămâna 9-15 septembrie 2019. Scorpionii sunt deschiși la o nouă poveste de iubire
Horoscop Minerva săptămâna 9-15 septembrie 2019. Sursa foto: secretele.com

În horoscopul realizat de astrologul Minerva, în săptămâna 9-15 septembrie 2019, Scorpionii sunt foarte aproape să înceapă o nouă relație de iubire. Berbecii au parte și ei de câteva schimbări, la fel și Fecioarele și Balanțele. Iată previziunile complete ale Minervei aici, iar mai jos ai un rezumat pentru fiecare zodie.

Horoscop Minerva săptămâna 9-15 septembrie 2019: Scorpionii vor o dragoste nouă

Chiar dacă săptămâna se anunță una bună pentru Berbeci, acești nativi vor avea totuși niște blocaje emoționale importante, mai ales în dialogurile cu cei apropiați. Dificultatea de a articula bine anumite chestiuni le va crea probleme la locul de muncă. Taurii se bucură de o săptămână în care ideile și planurile lor par să prindă, în sfârșit, contur.

Gemenii au parte de mici neînțelegeri la locul de muncă, însă datorită talentului lor oratoric, le vor depăși fără nicio problemă. Ca o notă interesantă, starea lor de sănătate devine tot mai legată de spiritualitate. Racii au parte de câteva surprize importante, iar una dintre ele vine chiar de la serviciu: s-ar putea să fie promovați.

horoscop Minerva
Săptămâna va fi una specială pentru majoritatea nativilor. Sursa foto: The Astrology Podcast

Săgetătorii au necazuri în relație

Leii au o săptămână îmbelșugată din toate punctele de vedere. Fac parte din nativii care primesc bani, și nu puțini. Universul le oferă Fecioarelor, în schimb, posibilitatea unui nou început. Intră într-o etapă absolut fascinantă a vieții lor. Balanțele vor fi răsplătite după eforturile considerabile pe care le-au depus la locul de muncă.

Scorpionii au și ei parte de câteva surprize promițătoare. Sunt favorizați din punct de vedere sentimental și asta e tot ce va conta pentru ei în etapa următoare. Săgetătorii au parte de probleme în dragoste. Devin tot mai reticenți la soluțiile propuse de partenerul de viață pentru anumite probleme de rezolvat.

Capricornii au în față o serie de noi oportunități de care este indicat să profite din plin. Vărsătorii vor cunoaște momentul unei schimbări majore, căci vor fi puși într-o situație cu totul deosebită, iar Peștii trebuie să fie ceva mai precauți căci se pot trezi la marginea prăpastiei. Previziunile au fost făcute pentru huff.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×