Horoscop Minerva până la sfârșit de an. Sclipiri de geniu pentru scorpioni

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/10/2018, 12:31
Horoscop Minerva până la sfârșit de an. Sclipiri de geniu pentru scorpioni
Horoscopul Minervei până la sfârșitul anului 2018

Horoscopul Minervei arată ce spun astrele până la sfârșitul anului 2018. Cum îi vor afecta retrogradările în diferite luni pe cei 12 nativi ai zodiacului? Care sunt previziunile astrale ale Minervei petru restul lunilor anului 2018? Ce sfaturi și povețe au de învațaț nativii?

Cariera devine prioritară pentru multe zodii, iar viața amoroasă aproape că-și găsește sfârșitul. Din păcate, partenerii cuplului acestora nu vor putea accepta asta, așa că vor face pași repezi spre sfârșitul relației. Alte zodii își găsesc liniște și se caută spiritual din ce în ce mai tare.

Horoscopul Minervei pentru restul anului 2018

Pe termen scurt, Minerva anunță schimbarea lunii care intră în retrogradar în Mercur începând cu 16 noiembrie. Această perioadă decisivă pentru unii nativi se fa sfârși pe data de 8 decembrie. Succesiunea în retrogradări își are începutul în perioada primăverii, iar pe data de 2 noiembrie Minerva anunță pornirea în Mercur.

Berbec

Până la finele anului 2018, Minerva anunță pentru nativii zodiei berbec bunuri și venituri. Din păcate, aceste lucruri vor aduce și mult stres și discuții. Aveți o șansă foarte mare de a lucra sau a studia în străinătate, lucru ce era așteptat de mult. Momentan sunteți singur, însă peste puțin timp veți începe să vă simțiți trist, așa că vă veți căuta pe cineva. Până la sfârșitul anului vă veți obține toate scopurile propuse.

Taur

Echilibrul este principalul lucru pe care vi l-ați propus anul acesta. Minerva anunță pentru începutul 2019 că va fi unul mai bun decât niciodată. Destinul vostru este deja scris, iar orice ai face nu poate disturba planurile. Se anunță un partener extrem de potrivit pentru gusturile și principiile voastre.

Gemeni

Filosofie și credința vă preocupă foarte tare. Sfârșitul anului vă va găsi astfel, anunță Minerva. Unii nativi s-ar putea să primească o avere extraordinară, de care și era nevoie în viața lor. Vă veți asculta instinctele. lucru ce nu l-ați mai făcut de multă vreme.

Rac

Partea profesională vă va lua tot suflul, indică Minevra în astre. De asemenea, vă veți ajuta colegii, șefii sau alți oameni de la putere să-și rezolve anumite situații prin care trec. Dobândiți o problemă serioasă: singurătatea în doi. Poate doar anul 2018 va fi ultimul în așa fel.

Leu

Spiritual sunteți mai bine, spune Minerva. Întoarcerea către tine este cea mai importantă, ai ajuns într-un sfârșit la această concluzie. Locul de muncă esta stail până la sfârșitul anului 2018, așa că puteți sta liniștit în privința asta.

Fecioară

Lucrurile se vor așeza, cu toate că Minerva spuen că până la sfârșitul anului veți avea probleme de comunicare. Veți avea anumite planuri care îi va da peste cap pe cei din familia voastră.

Balanță

Minerva a citit în astre că vă scapă printre degete multe priorități. Vă veți scihimba începând cu anul viitor locul de muncă, din păcate nu vă veți face timp pentru familie.

Scorpion

Minerva anunță că scorpionii vor acționa așa cum le dictează conștiința. Se anunță că vin anumite sume de bani, iar investițiile făcute până la sfârșit de ani vor fi unele de geniu.

Săgetător

Pentru săgetător Minerva anunță că este un sfârșit de an interesant. O casă nouă, o căsătorie, o relație foarte legată vă bate la ușă.

Capricorn

Realitatea bate filmul! V-ați dat în sfârșit seama de acest lucru, iar asta vă trezește într-o lume total diferită de ce ați avut până acum. Planurile pe care l-eați avut până acum trebuie șterse de tot. Minerva anunță că nu trebuie să forțați nimic și să o luați cu pași mici și siguri.

Vărsător

Minerva a citit în astre că nativii zodiei vărsător vor avea o ascensiune profesională superbă până la sfârșitul anului 2018. Vei avea de luat decizii importante la serviciu, lucru ce-ți va face contul bancar să zâmbească.

Pești

Sensibilitatea de care dai dovadă va fi stăpânită, spune Minerva. Sfârșitul anului îți va aduce puterea de sine și control asupra tot ceea ce ești. Nativii zodiei pești care sunt deja căsătoriți așteaptă anumite planuri, iar alții vor urma să facă pasul cel mare. Hrănirea sufletului este în fruntea obiectivelor tale pentru sfârșitul anului și nu numai.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×