Horoscop Mihai Voropchievici. Cum să cucerești o persoană în funcție de zodia în care s-a născut

Dan Stancu   
în Horoscop
25/03/2019, 19:30
Horoscop Mihai Voropchievici. Cum să cucerești o persoană în funcție de zodia în care s-a născut GALERIE FOTO
Horoscop Mihai Voropchievici. Cum să cucerești o persoană în funcție de zodia în care s-a născut

Dacă v-ați întrebat vreodată ce trebuie să faceți pentru a cuceri o fată sau o femeie în funcția de zodie în care acestea s-au născut, Mihai Voropchievici are răspunsurile de care aveți nevoie și a oferit sfaturi îm emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

Războinice sau afectuoase, femeile se lasă cu cucerite

De multe ori, bărbații nu mai apucă să cucerească, pentru că unele femei sunt ele „pe atac”. Însă sunt și situații în care aceștia trebuie să apeleze la un întreg arsenal de seducție pentru a-și atinge scopul. Din acest motiv, este important să știm comportamentul doamnelor și domnișoarelor, în funcție de zodie.

Cum să cucerești o persoană în funcție de zodia în care s-a născut
Cum să cucerești o persoană în funcție de zodia în care s-a născut

BERBEC

Fetele născute în zodia Berbec sunt războinice și dacă le place ceva, pornesc din prima la atac.În general, femeile astea sunt cele care cuceresc, dar au nevoie, la rândul lor, tot de un bărbat de acțiune. Acesta este ținut la distanță și analizat, pentru a vedea dacă el este cel care corespunde cerințelor reprezentantelor sexului frumos.

TAUR

Nativele din Taur sunt extrem de ambițioase și vor tot într-o relație: un job, o casă, o mașină, tot ce trebuie. În plus, sunt extraordinar de perseverente. Nu poți să cucerești nativa din Taur dacă nu o respecți din toate punctele de vedere și nu îi recunoști statutul

GEMENI

Gemenele sunt mereu voioase ca niște adolescente și știu să-și trăiască viața. E mai ușor să le cucerești decât să le ții lângă tine. Adesea, se îndrăgostesc la prima vedere, se lasă cucerite cu ușurință, dar sunt și egoiste.

RAC

Femeile născute în zodia Rac sunt drăgăstoase, afectuoase, protectoare. Bărbații iubiți de femei din zodia Rac sunt extrem de norocoși, spune Mihai Voropchievici. Dacă o vrei pentru o aventură de o noapte, nu încerca cu o femeie din zodia Rac, pentru ca e de cursă lungă.

LEU

Regina Leu le eclipsează pe celelalte. O cucerești cu mintea, trebuie să fii sociabil, să-ți placă distracția și să strălucești, recomandă Mihai Voropchievici. Este clar că un bărbat plictisitor nu are nicio șansă cu femeia Leu.

FECIOARĂ

Fecioarele se refugiază în muncă și uită să-și rezerve timp pentru ele. Sunt femei pline de farmec și de sensibilitate, și au o memorie extraordinară. Important e să nu fii vulgar cu ele, să fii decent în exprimare și în comportament.

BALANȚĂ

Balanțele sunt niște creaturi angelice, volatile, delicate, feminine. Devin puțin neglijente cu ele atunci când nu li se oferă dragoste, dar apoi își revin și situația se normalizează.

SCORPION

Nativele din Scorpion sunt femei fatale, te fac să întorci capul pe stradă. Știu să combine misterul, cu farmecul personal și cu distincția. Sunt feminine, secretoase, misterioase și, în plus, te ajută și te respectă dacă îți sunt doar prietene.

SĂGETĂTOR

Săgetătoarele sunt niște curtezane, știu când să se apropie și când să țină un bărbat la distanță. Reușesc să se impună în mai toate situațiile, datorită farmecului personal și distincției.

CAPRICORN

Pentru a rezista lângă nativele din Capricorn trebuie să ai nervii de oțel și foarte multă răbdare. Asta pentru că vor fi multe momente tensionate și vei avea nevoie de foare mult calm.

VĂRSĂTOR

Femeile din Vărsător sunt inteligente și știu să converseze. Ai ce să vorbești cu ele, dar nu vei avea niciodată o viață liniștită în compania lor.

PEȘTI

La femeile din Pești, sub chipul de înger poți găsi și puțină otravă. De aceea, trebuie să fiți foarte atenți atunci când ați intrat în compania unui Pește, spune Mihai Voropchievici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×