Horoscop martie 2020. Luna lui mărţişor aduce cel mai mare noroc pentru două zodii

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
25/02/2020, 10:41
Horoscop martie 2020. Luna lui mărţişor aduce cel mai mare noroc pentru două zodii
Horoscop martie 2020

Horoscop martie 2020. Jupiter aduce prosperitate celor mai mulţi nativi din zodiac. Dintre aceştia, cel mai mare noroc, în Luna lui Mărţişor, îl vor avea balanţele şi gemenii. Tot ce îşi vor propune se va realiza, indiferent că este vorba de iubire, bani sau carieră.

Acestea sunt cele mai norocoase zodii ale horoscopului în luna lui Mărţişor

Balanţă

Recunoscuţi pentru sacrificiile pe care le fac pentru cei apropiaţi, dar şi pentru hărnicia lor, balanţele vor fi recompensaţi în luna martie devenind una dintre cele mai norocoase semne ale zodiacului.

Munca balanţelor pe care au făcut-o zi de zi în ulimii ani va fi recompensată aşa cum se cuvine. Prima luna a primăverii aduce pentru nativul din Balanţă siguranţă, prosperitate financiară, sănătate, precum şi o nouă relaţie. Relaţia are toate şansele să fie una pe viaţă.

Astfel, cu norocul de partea lor, balanţele or să câştige bani la jocurile de noroc. „Vinovat” de câştigurile financiare de pe toate planurile este Jupiter care rămâne în zodia Balanţă până la sfârşitul anului, nu doar în luna martie.

Indiferent de schimbarea pe care vrei să o faci totul îţi va merge bine, chiar dacă este vorba de demararea unei afaceri, de schimbarea locului de muncă sau de schimbarea locuinţei.

Gemeni

O altă zodie norocoasă a lunii lui mărţişor este nativul din gemeni. Acestora, în prima lună de primăvară a lui 2020, le va surâde norocul în carieră şi în dragoste. Astrologii spună că gemenii nu o vor duce rău nici din punct de vedere financiar.

Astfel, gemenilor li se vor ivi multe oportunităţi de a urca pe plan profesional. Jupiter în Gemeni le va oferi nativilor din această zodie tot norocul de care aceştia au nevoie.

În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, gemenii nu mai au nevoie de nimic. Aceştia au reânodat încă de la începutul anului o relaţie din trecut, astfel că totul le merge din plan. Sunt îndrăgosdtiţi până peste urechi, spun astrologii, iar dragostea le este împărtăşită.

Norocul îl va însoţi pe geamăn, indiferent că este vorba de dragoste, carieră sau sănătate. Norocul va însoți zodiile capricorn, fecioară, taur, pești și scorpion la tot pasul, indiferent dacă vorbim despre sănătate, dragoste sau carieră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×