Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17 – 23 februarie 2020. Previziuni sumbre pentru multe dintre zodii

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
17/02/2020, 12:15
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17 – 23 februarie 2020. Previziuni sumbre pentru multe dintre zodii
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17 - 23 februarie 2020

Mariana Cojocaru vine cu horoscopul pentru săptămâna 17 – 23 februarie 2020. Veștile nu sunt deloc îmbucurătoare pentru cele mai multe dintre zodii. Mulți nativi vor avea parte de probleme de sănătate, pe când alții vor avea probleme serioase în dragoste.

Așa arată horoscopul Marianei Cojocaru pentru săptămâna 17 – 23 februarie 2020

Berbec

Nativul născut sub semnul zodiacal al Berbecului nu se simte foarte confortabil, deoarece vor fi supuși unor adevărate teste la locul de muncă, dar li acasă. Nativul trece prin stpri nu foarte plăcute, care pot afecta familia(dragoste), casa, cariera și chiar sănătatea, potrivit horoscopului făcut de Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17 – 23 februarie 2020.

Taur

Pentru nativii născuți sub semnul zodiacal al Taurului, urmează vremuri grele. Vor avea probleme cu dușmanii, justiția, dar se vor cocentra și pe păstrarea locului de muncă, iar sănătatea le este destul de șubredă.

Gemeni

Vin vremuri grele pentru Gemeni, care se vor trezi cu dragoste în pioneze chiar și pentru cei care cred că le merge bine în amor. Afectați pot fi și copiii sau nepoții, dar vă merge din plin în plan financiar.

Rac

Racul trece și el prin probleme serioase. Vede cum tot mai multe cupluri se destramă, dar nici al său nu este ferit de astfel de pericole. Apar tensiuni în Paradisul conjugal, chiar și la cuplurile care se consideră compatibile.

Leu

Nativul Leu poate suferi în această perioadă de o boală care ar putea reveni. A stat latentă, dar nu a dispărut, așa că se poate întoarce. Nici acasă situația nu este bună, ci se poate inflama din cauza partenerului de viață.

Fecioara

Fecioara are parte de momente tensioate pe toate planurile. La locul de muncă este arătată cu degetul de șefi, dar și de colegi, acasă partenerul de viață are numai reproșuri să-i facă, iar prietenii parcă l-au uitat.

Balanța

Balanța traverseaz o perioadă bună. Are parte de dragoste, dar și de bani și se configurează chiar o îmbunătățire materială! Un plan de afaceri bine pus la punct le va aduce beneficiile mult așteptate.

Scorpion

Scorpionul va intra în conflicte la tot pasul. La locul de muncă, acasă, în compania prietenilor, nu contează unde se va afla, nativul va atrage conflictele și nu pote face nimic în acest sens.

Săgetător

Săgetătorul nu poate dormi pe o ureche, deoarece îl așteaptă o perioadă de foc, care aduce cumpene în viața lor, fie în dragoste, carieră, sănătate sau chiar în toate.

Capricorn

Capricornul va fi destul de debusolat în aceasă perioadă, care se dovedește a fi una destul de tulbure din viața lui.Mai bine amână luarea deciziilor importante, până se mai limpezesc apele.

Vărsător

Se apropie o perioadă de controale și examene existențiale. Unii nativi ar putea avea probleme de sănătate, alții de orientare profesională sau în spațiu.

Pești

Peștii au o sănătate destul de șubredă în această perioadă. În plus de asta, parcă nu mai văd orizontul și rezolvarea problemelor cu care se confruntă. În plus de asta, prietenii le vor întoarce spatele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×