Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 – 18 ianuarie 2020. Berbecii au probleme de sănătate

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
11/01/2020, 14:47
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 – 18 ianuarie 2020. Berbecii au probleme de sănătate
Horoscop Mariana Cojocaru 12 - 18 ianuarie 2020. Sursa foto: antena3.ro

Mariana Cojocaru vine cu horoscopul pentru săptămâna 12 – 18 ianuarie 2020. Multe dintre zodii au alegeri dificile de făcut, iar altele se confruntă cu probleme de sănătate, dar și de cuplu.

Așa arată horoscopul Marianei Cojocaru pentru săptămâna 12 – 18 ianuarie 2020

Berbec

Pe nativii Berbec îi așteaptă o săptămâna foarte delicată în ceea ce privește sănătatea, dar și familia. Aceștia vor fi supuși unor cumpene de către astre, dar totul va fi bine dacă rămân calmi și gândesc de mai multe ori înainte de a lua o decizie.

Taur

Nativul Taur are o săptămână destul de proastă, cel puțin din punct de vedere al afacerilor. Planurile le vor fi date peste cap, chiar de câtva ori, dar partenerl de viață îi este alături și trece mai ușor peste eșecuri.

Gemeni

Nici Gemenii nu se vor simți mai bine în perioada prognozată. Compatibilitățile sunt foarte importante atât în dragoste, cât și în afaceri, așadar trebuie să fiți cu ochii bine deschiși la alegerile făcute.

Rac

Nativul Rac se poate regăsi într-o perioadă tulbure, în care viață parcă nu mai are sens. Trebuie să vă reorganizați gândurile rapid și să descoperiți în jurul vostru pofta de a trăi.

Leu

Marcaje astrale speciale se văd în perioada următoare, care vă pot debusola. Vizează relația cu prietenii, anturajul, planul sentimental și relația cu colegii. Unii au de susținut examene, alții nu știu nici măcar dacă au ales drumul corect.

Fecioara

O nebuloasă greu de pătruns, care vă poate tulbura destinul și evoluția pe termen scurt și mediu ăși va face apariția în viața voastră. Trebuie să vă mobilizați și să reușiți să treceți peste probleme.

Balanța

Nativii Balanță se văd puși în fața unei situații destul de dificilă. Trebuie să ia o decizie foarte importantă pentru viitorul lor, dar acest lucru este destul de greu, așa că trebuie să se sfătuiască cu o persoană mai în vârstă din familie.

Săgetător

Săgetătorul este la o răscruce de drumuri și nu știe pe ce cale să pornească. O fi bună, o fi rea, trebuie să-și asume alegerile făcute, indiferent care ar fi acelea.

Capricorn

Capricornul are șanse reale să avanseze la locul de muncă, dar și în societate. Șefii sunt foarte mulțumiți de activitatea lor, iar acum este momentul pentru o cerere de mărire de salariu sau de un job mai bun.

Vărsător

Vărsătorul este pus pe gânduri, în această perioadă. Se gândește dacă toate eforturile depuse până acum au meritat sau nu. Vrea să tragă o linie și să vadă plusurile și minusurile din viața lor.

Pești

Nativii Pești vor fi implicați în niște conflicte, fără voia lor. Acestea însă dispar așa cum au și apărut. Este posibil să apară probleme și în viața sentimentală, însă pot fi depășite ușor, prin dialog.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×