Horoscop Mariana Cojocaru pentru perioada 22-28 iulie 2019. Fecioarele, prinse într-un labirint existențial

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/07/2019, 18:20
Horoscop Mariana Cojocaru pentru perioada 22-28 iulie 2019. Fecioarele, prinse într-un labirint existențial
Horoscop Mariana Cojocaru 22-28 iulie. Sursa foto: kfetele.ro

Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru săptămâna cuprinsă între 22 și 28 iulie 2019. Astrologul are vești destul de proaste pentru Gemeni și pentru Berbeci. Nativii de foc vor fi puși pe scandal în această perioadă de vacanță, în timp ce Gemenii vor avea niște serioase dureri de cap.

Horoscop Mariana Cojocaru 22-28 iulie 2019: Berbecii, puși pe ceartă

Berbecii sunt puși pe ceartă în perioada aceasta. Se tensionează anumite aspecte din punct de vedere astral, iar asta le aduce câteva situații deloc plăcute.

Taurii se simt ușor încorsetați, însă perioada aceasta post-Eclipsă e una bună pentru vindecarea rănilor, de la răni din copilărie la răni din dragoste cauzate de despărțirile recente, scrie kfetele.ro.

Fecioarele dau de probleme. Sursa foto: phys.org

Fecioarele nu vor ieși ușor din labirintul existențial

Gemenii pot avea serioase dureri de cap, la propriu și la figurat. Acești nativi de aer sunt puși în tot felul de situații de către planeta Mercur, cea responsabilă cu comunicarea.

Racii nu au parte de evenimente extraordinare. Vor avea o săptămână în ton cu desfășurările de evenimente din ultima perioadă.

Leii sunt încurcați de o suită de planete retrograde. Unele lucruri se vor schimba mult în traiectoria lor profesională, dar și în viața de zi cu zi.

Fecioarele nu vor ieși ușor din labirintul existențial. Au nevoie de niște sfaturi bune, de o viziune de viitor clară.

Balanțele o  au pe Venus, guvernatoarea lor, într-o poziție delicată. Trebuie să își găsească echilibrul interior mai mult ca niciodată.

Scorpionii vor face diferența între spiritele inferioare și cele superioare. Au o săptămână importantă din punct de vedere karmic.

Săgetătorii sunt ușor dați peste cap de Jupiter retrograd. Unele lucruri nu vor fi așa cum se așteaptă în zilele următoare.

Capricornii, dacă sunt în căutarea unor răspunsuri la întrebări, ar fi bine să nu stea pe loc.

Vărsătorii pot fi și ei spirite inferioare sau superioare. Contează foarte mult cum se exprimă și cum fac față provocărilor.

Peștii vor face față unor situații importante și nu se vor mai plânge de tot ce nu le iese.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×