Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 19 octombrie 2019. Karma este în Rac și Capricorn

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
14/10/2019, 13:55
Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 19 octombrie 2019. Karma este în Rac și Capricorn GALERIE FOTO
Horoscop Mariana Cojocaru 14 - 19 octombrie. Sursa foto: antena 3.ro

Mariana Cojocaru a publicat horoscopul pentru perioada 14 – 19 octombrie 2019. Multe dintre zodii vor avea parte de o perioadă foarte liniștită, însă altele vor fi mai agitate ca oricând. În plus, Peștii ar putea intra în belele, dacă nu au grijă cu cine se asociază.

Așa arată horoscopul Marianei Cojocaru pentru perioada 14-19 octombrie

Berbec

Nativul Berbec are o săptămână de coșmar, plină de necazuri. Acesta nu are nicio șansă să răzbată printre noianul de probleme, dacă nu apelează la un prieten, o rudă, ceva. Această perioadă vă va afecta sănătatea și chiar și relația cu persoana iubită.

Taur

Nativul Taur are o săptămână bună, n care are parte de liniște la locul de muncă, dar și acasă. În plus, este posibil să găsească o nouă sursă de venit. Trebuie să fiți prevăzător,deoarece nu se știe cât va dura această perioadă plină de belșug.

Horoscop Mariana Cojocaru 14 - 19 octombrie
Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 19 octombrie. Sursa foto: b1.ro

Gemeni

Nativii Gemeni au parte de o perioadă calmă. Este liniște peste tot, atât la locul de muncă, cât și acasă. Se pare însă că este liniștea dinaintea furtunii, deoarece anul viitor vine cu niște provocări greu de imaginat.

Rac

Cei născuți sub semnul zodiacal al Racului sunt nevoiți să muncească mai mult în această perioadă. Se acumulează stresul și nemulțumirea, deoarece munca prestată nu pare să fie răsplătită la adevărata valoare.

Leu

Nativul Leu poate avea probleme de sănătate. O afecțiune mai veche este posibil să reapară și să fie mai puternică, de data aceasta. Relația cu persoana iubită merge foarte bine, iar dacă este singur, nativul are șanse reale să-și întâlnească sufletul pereche.

Fecioara

Cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei au parte de momente tensionate la locul de muncă. Șefii vă încarcă de noi și noi sarcini, iar salariul rămâne la fel. Colegii încearcă să scoată castanele din foc cu mâna voastră, așadar aveți mare grijă!

Balanță

Nativii Balanță au noroc în tot ceea ce întreprind, în această perioadă. Șeful este foarte mulțumit de munca prestată și este posibil să primiți o mărire de salariu, însă vă veți implica și într-o afacere mică, care însă va fi destul de profitabilă.

Scorpion

Nativul Scorpion are parte de trădări. Fie este vorbit pe la spate de colegi, sau prietenii se dovedesc a fi mai degrabă niște inamici. Surpriza cea mai neplăcută ar putea veni însă de acasă. Partenerul de viață s-a putea să vă mărturisească o trădare gravă.

Săgetător

Săgetătorul trece printr-o perioadă nefastă. La locul de muncă se pare că nu mai este la fel de apreciat, iar colegii se comportă ca și când acesta nici nu ar fi acolo. Vă trebuie o vacanță și poate un alt loc de muncă, unde să fiți apreciați la adevărata valoare.

Capricorn

Relația matrimonială are de suferit în această perioadă, pentru Capricorn. Partenerul de viață se simte izolat și cel mai bine ar fi să comunicați mai mult. O ieșire în oraș va schimba situația și vei putea comunica mult mai bine, ca la început.

Vărsător

Nativul Vărsător are parte de momente frumoase. La locul de muncă, colegii îi pregătesc o mică surpriză, iar acasă este liniște, iar partenerul de viață de-abia așteaptă să vă povestească o întâmplare care v-ar putea amuza copios.

Pești

Peștii înoată în ape tulburi. Este posibil ca nativii respectivi să intre în niște afaceri care se pot dovedi a fi necurate. Mai mult, partenerii de afaceri sunt foarte ascunși și parcă pun ceva rău la cale. Fiți cu băgare de seamă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×