Horoscop joi, 18 iulie 2019. Săgetătorul reușește să păstreze echilibrul în viața sa

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/07/2019, 17:13
Horoscop joi, 18 iulie 2019. Săgetătorul reușește să păstreze echilibrul în viața sa
Horoscop joi, 18 iulie. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK. RO îți aduce horoscopul zilei de joi, 18 iulie 2019. Vezi ce evenimente ți-au rezervat astrele și care sunt zodiile care vor avea parte de un sfârșit de săptămână liniștit alături de cei dragi. Tot aici vei afla ce zodie traversează momente mai puțin plăcute.

Horoscop joi, 18 iulie 2019

Berbec

Ești înconjurat de foarte multe femei și nu te simți în largul tău. Ai cu totul altă opinie față de tovarășele de același sex și asta pentru că ai multe griji și probleme și nu reușești să le mai faci față. Ia-le ușor dacă vrei să le rezolvi.

Taur

Ești înconjurat de multe conflicte și păreri diferite. Nu te lăsa păcălit de agresivitatea și duritatea cuvintelor celor din jur. Încearcă să nu torni paie pe foc și să înveți să taci. Ia totul ca pe o glumă și vei vedea că orice problemă se va ”dezamorsa”.

Gemeni

Ești o persoană serioasă care își vede de treaba ei. Dar nu la fel se aude despre colegii tăi. Se pare că partenerii de afaceri încearcă să profite de eforturile și succesul tău. Mare atenție la profitori, mincinoși și la cei care te trag în jos.

Rac

Fii atent la investițiile pe care le faci pentru s-ar putea să te trezești că nu mai ai niciun ban în buzunar. O persoană pe care o credeai de încredere își va da masca jos și îi vei descooperi adevărata față. Încearcă să nu fii decepționat!

Leu

Ești o persoană amabilă și iubitoare, dar nu primești întotdeauna aceleași sentimente. Unii vor răspunde urât la gesturile tale drăguțe. Fiecare are toanele lui, încearcă să nu le bagi prea mult în seamă. Toate sunt trecătoare.

Horoscop joi, 18 iulie
Fecioara este o persoană care poate discuta deschis cu toate persoanele, chiar și necunoscuții. Sursa foto: pixabay.com

Fecioară

Te simți foarte bine în mediile aglomerate înconjurat de persoane necunoscute. Reușești să legi o discuție foarte ușor și știi că destinzi atmosfera. Ești o persoană sociabilă și aduci zâmbetul pe buzele tuturor. Discută despre tot ce îți face plăcere.

Balanță

Inainte de a lua o decizie definitivă ia în calcul toate variantele, datele și cifrele. Fii atent la detalii dacă nu vrei să ajungă într-o situație din care nu mai poți ieși. Vezi cu cine pui bazele unei afaceri și care sunt intențiile partenerului.

Scorpion

Traversezi o perioadă greu și ai parte de multe ghinioane. Nefericirea ta îi va aduce altuia noroc. Nu fii invidios pentru că roata se întoarce și mâine va ieși soarele pe strada ta. Privește totul cu detașare pentru că nimic nu e veșnic.

Săgetător

Ești o persoană cu capul pe umeri, cerebrală și reușești mereu să păstrezi un echilibru în viața ta. Nimic nu scapă de sub control și orice misiune pe care o conduci ajunge la capăt triumfătoare. Nu te abați de la reguli și nici nu depășești măsura.

Capricorn

Te afli în impas, dar dacă ai răbdare și înțelepciune poți trage o concluzie favorabilă. Analizează în amănunt planurile, scapă de impulsivitate și vei vedea că totul se va rezolva. Trebuie doar să ai mult calm și cumpătare.

Vărsător

Când iei o decizie nu mai dai înapoi. Dai dovadă de tărie de caracter și nu regreți decizia luată. Vrei o schimbare majoră în viața ta. Nu regreți decizia luată pentru că nu îți place să rămâi suspendat în aer blocat între două lumi. Alegi o cale și pe aia mergi până la final!

Pești

Nu fă promisiuni pe care nu le poți ține. Atenție la ce angajamente, decizii sau critici iei pentru că nu te vei mai putea întoarce din drum. Ești iute la mânie și spui multe la furie. Unii oameni vor lua drept bune cuvintele tale.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×