Horoscop dragoste, sănătate, bani! Am intrat în noul an astrologic! Zodiile care vor avea probleme în dragoste

Alexandra Chivu   
în Horoscop
23/03/2019, 15:12
Horoscop dragoste, sănătate, bani! Am intrat în noul an astrologic! Zodiile care vor avea probleme în dragoste GALERIE FOTO
Horoscop dragoste, sănătate, bani! Am intrat în noul an astrologic!

Conform horoscopului prevestit pentru noul an astrologic, se anunță vești uluitoare despre dragoste, bani și sănătate pentru toate zodiile. Cei vizați de astrologi de această dată sunt Taurii, care simt nevoia de mai multă libertate, lucru care le este recomandat și Gemenilor.

Horoscop dragoste, sănătate, bani

În ultimul timp, nativii zodiei au fost extrem de serioși, așa că ar trebui să se simtă puțin mai relaxați, iar pentru aceasta este nevoie să se lase duși de val. Să o luăm cu începutul, atunci când Soarele intră în primul semn al zodiacului, zodia Berbec începe noul an astrologic și este startul oficial al primăverii.

Horoscop dragoste, sănătate, bani! Am intrat în noul an astrologic! Zodiile care vor avea probleme în dragoste
Horoscop bani, dragoste, sănătate

Berbec

Berbecii sunt, în această perioadă, impulsivi, năvalnici, dar și plini de foarte multă energie. Nativii zodiei au și inițiativă, spirit liber, dar, dat fiind faptul că a fost asociat cu Soarele zeu, totul se poate schimba de pe o zi pe alta și când vine vorba despre dragoste, sănătate și bani. Cert e că totul pare posibil!

Taur

Pentru Tauri, această perioadă este una de pregătire în care analizați și vă amintiți de ce ați lăsat în urmă pentru a repara. Îți faci treburile în ritmul tău, seara te prinde mult gospodărind, însă dorești ca tu să le faci pe toate, pentru a fi sigur că iese bine.

Gemeni

Este o perioadă intensă din punct de vedere social. Nativii zodiei vor avea o parioadă în care se vor distra și își vor face prieteni noi. E bine să te lași dus de val și să vii cât mai aproape de visele tale.

Rac

Lunile martie și aprilie sunt importante pentru carieră. De asemenea, este timpul să îți pui în linie obiectivele și prioritățile, pentru a-ți merge mai bine. Dorești să fii undeva mai sus, așa că totul se concentrează asupra viitorului.

Leu

Perioada în care lumea freamătă, iar copacii au înflorit este una în care apar noi oportunități pentru viitor. Ai o ocazie pentru a trece la altă etapă, una grozavă. Dacă vei vedea și primi în viața ta această ocazie, totul va merge fabulos.

Fecioară

Simți că ești din ce în ce mai puternic, te transformi și îți merge bine. De asemenea, este bine să faci o curățenie printre principii și mai ales prieteni. Totodată, Soarele în Berbec crește nativilor pofta pentru plăcerile fizice.

Balanță

Este o perioadă în care segmentul sociabil este intens, iubirea stă pe o treaptă înaltă și trăiești o etapă în care este bine să apeși pe butonul refresh.

Scorpion

Munca îți solicită mai mult timp acum. Simți că obosești, iar această oboseală afectează și viața sentimentală, căci ai lăsa-to în urmă. De asemenea, partea bună este că o să ai parte de o revelație.

Săgetător

În această primăvară ai mai mult timp pentru a te bucura și a fi romantic. Iubirea plutește în aer, te simți creativ și dorești să trăiești din plin fiecare moment de fericire din viața ta.

Capricorn

Îți învingi temele, iar lumina strălucește în viața ta. Ești om de bază în familie și simți că ești apreciat pentru ceea ce ești și pentru ceea ce faci. De asemenea, astrologii anunță că tactul îți este mai ridicat, lucru care ajută enorm în relația cu oamenii.

Vărsător

Mediul tău înconjurător explodează deodată ce a venit primăvara. Soarele este în Berbec, ceea ce îți aduce o atitudine liberă și fără griji în iubire.

Pești

Nu stai atât de bine când vine vorba despre bani. În ultima perioadă ai cheltuit fără să te gândești la altceva. Ai fost mână largă și te-ai concentrat pe ce îți trebuie, pentru ce ți-ar trebui, dar nu și pe iubire.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×