Horoscop de weekend cu Camelia Pătrășcanu! Ce v-au rezervat astrele pe 23-24 februarie

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/02/2019, 16:59
Horoscop de weekend cu Camelia Pătrășcanu! Ce v-au rezervat astrele pe 23-24 februarie GALERIE FOTO
Afla ce iti rezerva horoscopul de weekend cu Camelia Pătrășcanu

Cunoscutul astrolog Camelia Pătrășcanu vine cu vești nu foarte bune pentru nativi, valabile pentru horoscopul aferent weekendului 23-24 februarie. Gemenii se pare că vor avea discuții în familie, ciu partenerul de viață.

Racul este destul de timid, retras, dar foarte atent la ce se întâmplă în jurul său. În acest weekend, însă, va vedea și mai bine greșilile pe care le fac cei cu care intră în contact.

Horoscopul weekend-ului 23-24 februarie cu Camelia Pătrășcanu

Berbec – Sunt adevărați justițiari. Îi deranjează lipsa de dreptate și adevăr și se vor lupta pentru acest drept cu oricine și pentru oricine!

Taur – Regulile sunt făcutye pentru a fi încălcate? nu întotdeauna! Racii sunt constrânși de niște obligații sau reguli stricte, pe care nu le înțeleg.

Gemeni – Se vor confrunta cu cel putin o zi care va aduce discuții sentimentale. Nu toată lumea înțelege obligațiile în aceiași termeni. Au nevoie de lămuriri.

Rac – Racul este destul de timid, retras, dar foarte atent la ce se întâmplă în jurul său. În acest weekend, însă, va vedea și mai bine greșilile pe care le fac cei cu care intră în contact.

Leu – Weekendul este pentru relaxare. Din păcate, nu și pentru nativii Leu. Aceștia au o zi în care trebuie să rezolve treburi administrative. Lucrurile vor fi obositoare.

Horoscop de weekend cu Camelia Pătrășcanu vine cu vesti nu foarte bune

Fecioară –Fecioarele sunt preocupate de bani sau de rezultate concrete. Au sentimentul că trebuie să investească mult, dar trebuie să se mai și abțină.

Balanță – Weekendul vine cu lipsă de energie pentruBalanțe. Au cel puțin o zi când nu se simt în formă. Trebuie să abordeze lucrurile lejer.

Scorpion –Zi bună pentru îngrijirea sănătății. Nu trebuie să se descumpănească daca nu se rezolva ceva acum. Totul vine de la sine.

Săgătător – Weekendul acesta nu au voie să dea bani cu împrumut, indifirent cu ce povești vin cei aflați în nevoie. Nu trebuie să creadă chiar tot ce li se spune.

Capricorn – Sunt foarte morali. Autoritatea vine din faptul că sunt foarte corecți. Nu sunt ușor de convins astăzi.

Vărsător – Discuții în jurul unor greșeli mai vechi, se pot face reproșuri și se răscolesc momente neplăcute.

Pești – În acest weekend primesc critici și reproșuri din partea anumitor persoane. Nu trebuie să pună chiar totul la suflet, dar trebuie să vadă dacă contestatarii lor au dreptate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×