Horoscop cuplu: Ce căsnicie vei avea în funcție de zodia ta! Atuurile fiecărui mariaj

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
23/03/2019, 16:06
Horoscop cuplu: Ce căsnicie vei avea în funcție de zodia ta! Atuurile fiecărui mariaj GALERIE FOTO
Casatorie in functie de zodia in care te-ai nascut!

Vrei să te căsătorești, dar nu ști exact ce cauți? Te uiți la aspectul fizic al persoanei în cauză, încerci să-i descifrezi sufletul sau mintea? Poate nu ar trebui să neglijezi nici semnul zodiacal sub care s-a născut. Acesta spune multe despre caracterul său!

Vezi mai jos exact cu cine ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodia în care te-ai născut

Berbec

Berbecul este impulsiv, deoarece s-a semnul care te domină este unul de foc, aflat sub puterea planetei Marte. Cu toate acestea, fiecare relație a ta va fi serioasă și este posibil să ai mai multe căsnicii de-a lungul vieții. Berbecul s-ar putea căsători chiar de prima persoană de care se îndrăgostește! Zodiile cu care poți avea o căsnicie fericită sunt Balanța sau Săgetătorul.

Taur

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Taurului sunt tradiționaliste și adoră să fie într-un mariaj! Relațiile tale sunt întotdeauna serioase, pentru că planeta care te protejează este Venus. De asemenea, faptul că ești bine ancorată în realitate te va feri de eșecurile în căsnicie, pentru că ai capacitatea de a analiza situația la rece. Vei face casă bună cu  Scorpionul, Capricornul sau Fecioara.

Casatorie in functie de zodie! Vezi cu cine esti compatibil!

Racii fac casă bună cu Capricornii sau Peștii

Gemeni

Nativii Gemeni intră în categoria persoanelor inteligente, veșnic tinere și cu un potențial creativ mare, care atrag atenția sexului opus prin calitățile lor. Are, totuși, tendința să se arunce cu capul înainte, chiar și în cazul unui mariaj. Poți face casă bună cu un Vărsător sau Săgetător.

Rac

Persoanele născute în semnul Racului au un caracter sensibil, dominat de astrul nopții, Luna. Dacă ești și tu o nativă a acestei zodii, înseamnă că ești o persoană caldă și iubitoare. Printre caracteristicile acestei zodii se numără și disponibilitatea de a face compromisuri pentru ca relația să funcționeze și pentru a evita divorțul. Vei face casă bună cu Capricornii sau Peștii.

Leu

Pentru că Leii sunt protejați de semnul de foc al Soarelui și le place să fie în permanență în centrul atenției, nici în viața de familie nu se abat de la regulă. Partenerul tău trebuie să știe că te poate încânta ideea de a te căsători cu o persoană care are un statut înalt in societate. Faci casă bună cu Vărsătorii și Sagetătorii.

Fecioară

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei sunt devotate căminului, care reprezintă un loc sacru pentru ei. Atentia cu care îți tratezi jumătatea și realismul de care dai dovadă te vor ține departe de eșecurile în căsnicie. Fecioara va face casă bună doar cu Fecioara, care îi va înțelege perfect.

Balanța

Doamnele aflate sub protecția semnului de aer al Balanței sunt întotdeauna atrăgătoare și știu cum să-și farmece partenerii. De asemenea, ești preocupată de crearea unei atmosfere speciale în căminul conjugal și, uneori, ești dispusă să faci compromisuri. Balața va face casă bună cu Berbecii sau Vărsătorii.

Scorpion

Ești plină de energie, pasională și dedicată căminului conjugal. Semnul tău de apă te determină să îți alegi un partener de viață puternic și inteligent, care să facă față ritmului tău de viață. Cei mai potriviți pentru o căsătorie cu o reprezentantă a acestui semn guvernat de planeta Pluton sunt cei născuți în zodia Taurului, Racii ori Peștii.

Săgetător

Ești o persoană iubitoare de aventură și de libertate, greu de mulțumit într-o relație, feministă și emancipată. Din cauza caracterului tău schimbător, riști să ai parte de câteva relații eșuate în viață. Astrologii te sfătuiesc să îți cauți perechea potrivită printre Gemeni și Lei.

Capricorn

Ești genul de persoană căreia îi plac relațiile stabile și care știe cum să își facă partenerul fericit. De asemenea, te dedici în totalitate căminului, iar viața de familistă pare făcută special pentru tine. Cei mai buni parteneri ai Capricornului in casnicie se dovedesc a fi Racii si Taurii.

Vărsător

Reprezentantele zodiei Vărsatorului sunt emancipate și nu suportă gelozia din partea partenerilor, însă, în același timp, sunt fidele. Dacă te regăsești și tu în această descriere, înseamnă că ai o căsnicie stabilă, pentru că știi cum sa iti faci partenerul fericit. Pentru Varsatori, partenerii ideali intr-o relatie sunt cei nascuti in zodiile Leu și Gemeni.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt foarte senzuali și știu cum să își seducă partenerii, dar știu și cum să îi țină mereu interesați de relația cu ei. Sunt foarte săritori și pot face orice sacrificiu pentru persoana iubită. Peștii vor face casă foarte bună cu Fecioarele și Scorpionii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×