Horoscop cu Nicoleta Svârlefus! Cât ești de fricos în funcție de zodia în care te-ai născut

Ana Chivu   
în Horoscop
21/03/2019, 10:48
Horoscop cu Nicoleta Svârlefus! Cât ești de fricos în funcție de zodia în care te-ai născut GALERIE FOTO
Nicoleta Svârlefus arată în horoscopul de azi cât ești de fricos în funcție de zodie!

Fricile zodiilor, indicate de Nicoleta Svârlefus în horoscopul de azi! „Toată lumea are frici! Fiecare zodie are fricile ei, fiecare se deosebește de celelalte se deosebește de lucrurile care stau în fundalul fiecăruia”, a afirmat aceasta. Astrologul cunoscut vorbește despre fiecare nativ în parte și despre ce reprezintă groaza pentru ei. Unii se sperie să nu rămână singuri, alții se tem să nu mai aibă siguranța materială. Vezi din ce categorie faci tu parte!

Horoscop cu Nicoleta Svârlefus! Cât ești de fricos în funcție de zodie?

Află care este frica ta în funcție de zodia în care te-ai născut! Nicoleta Svârlefus arată de ce se teme fiecare ativ și cum te influențează zodia su semnul căreia te afli. „Ai nevoie de curaj ca să vezi frumusețea, uneori de unul singur, acolo unde majoritatea vede urâțenia. Ai nevoie de curaj pentru a trăi cu grație, în momentele în care majoritatea alege zbuciumul și lupta. Ai nevoie de curaj să-ți menții bucuria, într-un grup în care ceilalți nu fac decât să se plângă.

Ai nevoie de curaj, să crezi în visele tale, dincolo de ceea ce ai auzit de la ceilalți că ar trebui să crezi și să faci. Ai nevoie de curaj să iubești cu toată inima, în forma pe care o alegi tu și nu în cea predefinită care ți se servește într-un glas colectiv.”

Nicoleta Svârlefus, despre frica în funcție de zodia în care te-ai născut
Nicoleta Svârlefus, despre frica în funcție de zodia în care te-ai născut

Berbec

Se teme foarte mult de viitor, nu s-ar zice. El are mereu soluții, nu așteaptă niciodată să analizeze pentru că, de fapt, el se teme de viitor, deși nu arată niciodată. Vrea să aibă toate lucrurile sub control și nu lasă pe nimeni să intervină în acțiunile sale.

Taur

Are multe frici, dar cea mai adâncă este frica de singurătate. Cu toate că afișează un aer liniștit sau calm, se teme că ar putea să fie singur, ceea ce nu-i place deloc. De asemenea, are frica de a pierde relația cu partenerul.

Gemeni

Sunt destul de sensibili și anxioși. Pot deveni ipohondri și au tendința de a se identifica în ceea ce se întâmplă în jurul lor. De asemenea, se tem că s-ar putea să le scape ceva.

Rac

Este un semn emoțional, cea mai mare frică este frica de abandon, de unde și tendința de a se simți independent. Creează tot felul de legături și îi place să se facă indispensabil pentru a se asigura că nimeni nu plecă de lângă el.

Leu

Se teme de eșec și de faptul că lucrurile nu ar putea să iasă așa cum vrea el și când vrea el. De asemenea, îi este frică foarte tare de inactivitate, fapt ce i-ar aduce panică extremă.

Fecioară

Frica cea mai mare este de greșeală sau de judecată. Aceasta se preocupă foarte mult de ceea ce este în jurul ei și de ce spun ei despre persoana lor.

Balanță

Cea mai mare frică este frica de scandal, de conflic sau ceartă. Nu suportă să fie certat cu cineva, chiar dacă nu-i place ceva, are mereu tendința de a împacheta totul frumos.

Scorpion

Îi este frică de eșec și de imperfecțiune. Are tendința de a face și a tace. Perfecționează în tăcere tot, astfel încât să nu se expună sau să fie judecat. Îi este frică să nu fie vulnerabil sau citit de cei din jur. Acesta este permanent o carte închisă și arată doar ceea ce crede el de cuviință că este important. Se afundă foarte mult, fără jumătăți de măsură, în ceea ce face.

Săgetător

Pare că nu are frici, dar frica cea mai mare este de a-și pierde libertatea. Se teme extrem de tare de sărăcie, astfel într-o zi să se trezească fără a-și putea face toate capriciile.

Capricorn

Se teme de critici, discreditare și umilințe publice Are nevoie să fie respectat și recunoscut în societate. Ei sunt printre cei mai muncitori și tenace. Nu le plac surprizele deloc, la fel ca scorpionii.

Vărsător

Urăște rutina și pregătirea metodică, deși au o latură exactă și perfecționistă. Din când în când trebuie să rupe ritmul pentru că se teme de vechi și de plictiseală sau de pierderea libertății.

Pești

Au frica cea mai mare de abandon sau de angajament. Se cunosc și știu că s-ar putea să nu își respecte promisiuniile și să-i dezamăgească și pe ceilalți, nu doar pe el.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×