Horoscop chinezesc pentru ziua de miercuri, 26 februarie 2020. Câinele simte că partenerul de viață se îndepărtează încet, dar sigur

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
25/02/2020, 13:31
Horoscop chinezesc pentru ziua de miercuri, 26 februarie 2020. Câinele simte că partenerul de viață se îndepărtează încet, dar sigur
Zodiac chinezesc 26 februarie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce zodiacul chinezesc pentru data de 26 februarie. Multe zodii au parte de o zi minunată, alături de cei dragi, unii însă vor primi vești proaste de departe, pe când alții simt cum partenerul de viață se îndepărtează de ei.

Așa arată zodiacul chinezesc de miercuri, 26 februarie, pentru fiecare zodie

Șobolan

Ai șanse reale să întâlnești o persoană foarte interesantă, cu care descoperi că ai din ce în ce mai multe lucruri în comun. Dacă îți joci bine cărțile, s-ar putea să realizezi că ți-ai găsit sufletul pereche. La locul de muncă ești foarte apreciat.

Bivol

Bivolul are mult de muncă, dar acest lucru nu îl descurajează, ci îl face să se concentreze și mai bine și să dea un randament care îi vor ului chiar și pe șefi. Ai putea primi un bonus la salariu sau chiar un post mai bun.

Tigru

Tigru se pregătește intens pentru un eveniment care urmează să se întâmple în familia sa. Fie că devine părinte sau își pune pirostriile, nativul este nerăbdător. O persoană apropiată s-ar putea să te trădeze.

Iepure

Iepurele este foarte popular, iar prietenii îl știu ca pe o persoană modestă, dar dispusă oricând să ajute. Lucrurile bune aduc întotdeauna alte lucruri bune, așa că viața ta se poate îmbunătăți dăruind.

Dragon

Dragonul are șanse reale să se afirme în comunitatea sa cu un plan de afaceri prin care va oferi locuri de muncă apropiaților săi. Este un plan bun, dar trebuie să iei în calcil toate variantele, pentru a nu te trezi cu surprize.

Șarpe

Șarpele primește veștile mult așteptate, dar va rămâne dezamăgit, deoarece acestea nu sunt tocmai cum dorea nativul. Trebuie să te mobilizezi și să mergi mai departe. Oricând ai un plan de rezervă, așa că vei fi nevoit să apelezi la el.

Cal

Calul are o zi aglomerată. mai multe proiecte neterminate la timp se aglomerează și parcă nu mai vede linia orizontului. Un coleg te va ajuta însă și vei reuși să duci la bun sfârșit toate sarcinile de serviciu. Acasă însă, partenerul de viață este nemulțumit.

Capră/Oaie

Un ciclu se încheie pentru nativ, dar arface bine să ia o pauză, să nu se arunce cu capul înainte, fie că este vorba despre muncă, afaceri sau chiar o nouă relație. Trebuie să  vezi ce nu a mers, să înveți din greșeli și să nu le mai repeți.

Maimuță

Nativul Maimuță de înconjoară nuai de persoane pozitive și pline de idei, care îl vor trage după ei. Vei progresa în societate, mai ales dacă ți se va propune să te alături unei idei de afaceri care se va dovedi a fi una foarte profitabilă.

Cocoș

Nativul Cocoș are probleme la locul de muncă, unde nu a mai dat randamentul așteptat de ceva vreme. Este posibil să fie nevoit să-și caute altceva de muncă. Partenerul de viață are și el multe reproșuri, dar încearcă să nu lași conflictul să escaladeze.

Câine

Zodiacul chinezesc vine cu vești proaste pe 26 februarie și pentru câine. Partenerul de viață nu mai este cum îl știai tu. Parcă are o viață secretă și parcă se îndepărtează pe zi ce trece. Trebuie să aveți o discuție serioasă și să afli care este motivul răcirii sentimentelor dintre voi.

Mistreț

Mistrețul face o cucerire de senzație astăzi. Reușește să intre în grațiile unei persoane pe care o considera inabordabilă, iar acest lucru îl va face să viseze cu ochii deschiși. Ai grijă, totuși, deoarece ai putea ajunge dependent de acea persoană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×