Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie. Nativii Pești analizează dacă mai rămân în țară sau emigrează

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
26/01/2020, 14:35
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie. Nativii Pești analizează dacă mai rămân în țară sau emigrează
Așa arată horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie. Multe dintre zodii primesc vești bune, altele sunt nevoite să ăși caute de lucru. Unii nativi ar putea decide să plece peste hotare.

Așa arată horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie

Berbec

Nativul Berbec își propune țeluri înalte, dar nu prea are șanse de reușită. Își vede planurile date peste cap și nu se poate împotrivi cu nimic.

Taur

Taurul face o analiză puternică asupra realizărilor sale, dar și asupra eșecurilor înregistrate până acum. Trebuie să vadă motivele pentru care numărul eșecurilor îl depășește pe cel al realizărilor.

Gemeni

Naticul este irascibil astăzi și parcă stă să explodeze. O discuție în contradictoriu poate fi fitilul care să aprindă starea de nervozitate a gemenilor.

Rac

Natvul Rac are foarte mult de lucru și de-abia ăși face timp pentru plăcerile personale. Are promisiuni din toate părțile, dar puține se concretizează.

Leu

Proiecte minunate, o săptămână bună la muncă. Au multe întâlniri în care pot discuta proiecte și noi idei. Important e să fie atenți și la sănătate.

Fecioară

Săptămâna aduce istețime, e nevoie de curaj, de originalitate. Au tot felul de oportunități și trebuie să fie atente să le aleagă pe cele potrivite pentru ele.

Balanță

Balanță traversează o perioadă bună din viața sa. Apar oportunitți de afaceri și ar face bine să le fructifice cât mai repede, deoarece acestea nu se mai întorc.

Scorpion

Săptămâna aduce atenție față de bani, sunt muncitori, vor să rezolve multe lucruri. Au multe planuri, important e să nu meargă cu toate deodată.

Săgetător

Săgetătorul primește niște informații foarte prețioase, care îi pot aduce un profit frumos, dacă va ști să le folosească așa cum trebuie.

Capricorn

Capricornul s-a hotărât că vrea să câștige mai mult așa că acționează în acest sens. Își caută o colaborare sau chiar un nou loc de muncă.

Vărsător

Foarte bune aspecte în zona financiară. Banii nu vin ușor, dar se cheltuiesc ușor. Au proiecte frumoase, dar îi consumă mult.

Pești

Peștii analizează mai multe variante, deoarece este într-o criză financiară acută. Trebuie să ia în calcl toate posibilitățile din țară, dar și de peste hotare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×