Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 23 – 29 septembrie. Racii au parte de zile tensionate

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Horoscop
22/09/2019, 11:12
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 23 – 29 septembrie. Racii au parte de zile tensionate GALERIE FOTO
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Sursa foto: rtv.net

Camelia Pătrășcanu a întocmit horoscopul pentru săptămâna 23 – 29 septembrie, potrivit antena3.ro. Astrele transmit mesaje puternice în această perioadă, care trebuie descifrate cu profesionalism. Așadar, citiți în rândurile de mai jos ce provocări veți întâlni, în funcție de zodie.

Așa arată horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru săptămâna 23 – 29 septembrie

Berbec

Berbecii au parte de un nou început. Sunt comunicatori desăvârșiți și trec cu bine peste orice obstacol, deoarece dau dovadă de tact și calm. Așa abordează problemele care le sunt scoase de astre în cale.

Taur

Nativii Taur au foarte mult de muncă.Posibil să înceapă un nou proiect care le ocupă tot timpul, dar cu ajutorul creativității lor vor ieși cu bine și din această reală încercare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 23 - 29 septembrie
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 23 – 29 septembrie. Sursa foto: rtv.net

Gemeni

Gemenii fac față pe toate planurile. Pendulează perfect între familie, job, distracție și pasiuni. La locul de muncă are succes, deoarece face ceea ce îi place. În plus, debordează de energie.

Rac

Nativii Rac au parte de o perioadă mai tensionată, iar acest lucru parcă îi face să fie și mai sensibili. Sunt ușor de jignit și parcă nu-și gsesc cuvintele, însă această perioadă va trece cu bine.

Leu

Nativii Leu au parte de o perioadă bună. Sunt plini de energie, iar acest lucru le aduce numai lucruri bune. La locul de muncă sunt adevărate vedete, dar pot face bani și din alte surse. Mai mult, pot plănui o vacanță de neuitat.

Fecioară

Cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei ar avea o săptămână foarte bună, dacă nu ar fi dezamăgiți de o persoană apropiată. Cu toate acestea, vor fi plini de energie și vor avea noroc de bani.

Balanța

Nativii Balanță vor fi implicați într-un conflict ușor, dar vor ieși ușor din încurcătură. Este loc de distracție și voie bună în această perioadă și se vor face remarcați printre prieteni și cunoștințe.

Scorpion

Nativii Scorpion au probleme grave. Parcă nu mai văd linia orizontului, însă această perioada nefastă va trece și vor găsi alte soluții pentru problemele lor.

Săgetător

Săgetătorul are probleme financiare în această săptămână, însă un prieten va insista să-l împrumutați cu bani. Nu înțelege că nu aveți bani, așa că relația se va răci. Aflați și că partenerul de viață s-ar putea să aibă o relație cu o persoană mult mai tânără.

Capricorn

Capricornul traversează o perioadă nu foarte plăcută. Apar tensiuni la locul de muncă, dar și acasă. Partenerul de viață are din ce în ce mai multe să vă reproșeze, așa că lucrurile încep să scârțâie între voi.

Vărsător

Vărsătorii au ceva probleme la locul de muncă, însă șefii sunt de partea lor. Ăi vor sprijini și chiar le vor promite un loc de muncă mai bine plătit. Acasă, familia vă este alături și s-ar putea să vă treziți cu o surpriză foarte plăcută din parta lor.

Pești

Peștii se gândesc la iubire în această perioadă. Cei aflați deja într-o relație vor căuta tandrețea și o vor găsi în brațele partenerilor de viață. Cei singuri au șanse reale să-și găsească un partener.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×