Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18-24 martie. Leii vor investi în viitor

Alexandra Chivu   
în Horoscop
17/03/2019, 11:00
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18-24 martie. Leii vor investi în viitor GALERIE FOTO
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18-24 martie

Conform horoscopului pentru săptămâna 18-24 martie 2019 prezentat de astrologul Camelia Pătrășcanu, la Antena 3, nativii zodiei Leu vor investi în viitor, iar Peștii sunt hotărâți să își crească veniturile. De asemenea, printre cei vizați de astre mai sunt și nativii zodiei Berbec.

Horoscop prezentat de astrologul Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18-24 martie 2019

Aceștia, în săptămâna care intră în decada a doua a lunii martie, trebuie să muncească mai mult ca de obicei. În plus, este o perioadă în care Mercur intră în regrograd, ceea ce va modifica atitudinea zodiilor, dar și contextele. Potrivit astrologului Minerva, perioada aceasta nu e buna pentru mai nimic: pentru dat bani, aciziționat noutăți, comunicare, dragoste. În definitiv, pentru a trece cu bine peste toate, trebuie să fim prudenți, calculați și diplomați.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18-24 martie. Leii vor investi în viitor
Nativii zodiei Leu vor investi în viitor

Berbec

Berbecii trebuie să muncească mult, în special marți și miercuri. E o lună plină, care vizează direct relațiile, de orice fel ar fi ele.

Taur

Nativii zodiei Taur doresc să încheie un proiect, au lucruri mari de realizat, îndeosebi marți și miercuri. Luna vizează, din păcate, multă muncă și supărări.

Gemeni

Gemenii au și ei o săptămână plină ochi. Mercur în retrograd vizează cariera. Aceștia își recapătă optimismul și încrederea, însă trebuie să fie atenți la greșeli.

Rac

Informațiile sau propagarea lor vă vor da bătăi de cap. Se pare că vorbiți ce nu trebuie, așa că mare grijă, căci poate aprinde un foc ce se poate stige greu.

Leu

Leii lasă în urmă trecutul, compromisurile și se gândesc cu veselie la viitor. De joi încolo, soarele va fi în Berbec, ceea ce îi va ajuta să își gândească mai bine planurile de viitor.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară au Mercur în retrograd în zona relațiilor personale. Aceștia se simt priviți de mulți ochi, dar se și lasă priviți.

Balanță

Nativii zodiei se simt inspirați de o persoană care le apare în viață ca o rază de soare. Mercur retrograd le învață că au mai greșit pe ici-colo față de colegii lor, dar îi învață și cum să repare tot.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion își ordonează afacerile și colaboratorii, își fac ordine în principii și în gânduri.

Săgetător

Aceștia debordează de energie și bună dispoziție. Este posibil să vă descoperiți greșelile, căci doriți să reparați ce nu este în regulă, pentru a vă fi mai bine.

Capricorn

Săptămâna viitoare vă aduce planuri noi, distracție, dar și multe lucruri de rezolvat. Este recomandat să vă treceți în agendă toate acțiunile, altminteri veți pierde din ele pe drum.

Vărsător

Din păcate, pentru Vărsători se anunță muncă, muncă și iar muncă. E bine totuși că sunteți mânați de un scop clar, care vă aduce o mulțumire de nedescris.

Pești

Nativii zodiei au o lună plină, una fixată pe bani. Doresc foarte mult să își crească veniturile, iar acest lucru va avea și succes.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×