Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 14-20 octombrie. Fecioarele se echilibrează pe plan financiar

Dan Suta   
în Horoscop
14/10/2019, 10:19
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 14-20 octombrie. Fecioarele se echilibrează pe plan financiar
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 14-20 octombrie. Sursa foto: antena3.ro

Potrivit celui mai nou horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 14-20 octombrie, Fecioarele vor trece printr-o perioadă bună din punct de vedere financiar. Și pentru celelalte zodii se anunță momente extraordinare pe mai multe planuri.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 14-20 octombrie, zodie cu zodie

Berbecii au o săptămână în care sunt eficienți. Sunt mânați de multe aspecte care s-au schimbat în viața lor. Marți și miercuri vor fi luate decizii de o însemnătate specială. Taurii o vor duce bine din punct de vedere financiar. Acesta e cel mai important capitol acum pentru ei, motiv pentru care nu trebuie să își facă griji.

Gemenii au activată zona iubirii în această săptămână. Trebuie să aibă grijă însă la bani, căci lucrurile nu vor sta tocmai roz, cel puțin până pe 20 octombrie. Racii devin mai exigenți și au parte și ei de câteva schimbări esențiale.

horoscop camelia pătrășcanu
Astrologul Camelia Pătrășcanu anunță o perioadă bună pentru Fecioare. Sursa foto: antena3.ro

Fecioarele au parte de oportunități noi

Leii vor începe proiecte noi, căci au tot felul de idei de pe urma cărora pot beneficia mai mult decât și-au imaginat. Sunt foarte receptivi la cei din jur și la propunerile lor. Fecioarele se echilibrează din punct de vedere financiar. Marți și miercuri se deschid pentru acești nativi o serie de uși, o serie de oportunități.

Balanțele se axează mai mult pe partea practică a vieții, iar Scorpionii se bucură de notorietate, de prestigiu profesional și asta îi va ajuta foarte mult săptămâna asta. Săgetătorii devin destul de migăloși, destul de atenți la toate acțiunile pe care le pun la cale.

Capricornii caută o cale de mijloc în rezolvarea problemelor, deloc puține cel puțin săptămâna asta. Vărsătorii se pun în valoare mai mult ca oricând și au parte de tot felul de surprize. Peștii pot da peste un succes nesperat. Previziunile au fost făcute la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×