Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 13 – 19 ianuarie. Scorpionul este un pachet de nervi

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
12/01/2020, 14:12
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 13 – 19 ianuarie. Scorpionul este un pachet de nervi
Așa arată horososcopul pentru săptămâna 13 - 19 ianuarie. Sursa foto: antena3.ro

Camelia Pătrășcanu vine cu horoscopul pentru săptămâna 13 – 19 ianuarie. Astfel, multe dintre zodii au parte de momente de neuitat, altele primesc vești foarte bune. Scorpionul însă este un adevărat pachet de nervi!

Așa arată horososcopul pentru săptămâna 13 – 19 ianuarie

Berbec

Nativul Berbec începe în forță săptămâna. Este plin de idei bune, însă are probleme în a-i face și pe ceilalți să le înțeleagă. Dacă reușește să pună măcar una în practică, ăși va rotunji frumos veniturile.

Taur

Taurul are un start destul de anevoios de săptămână. Este lipsit de energie și situația nu se îmbunătățește foarte curând. La locul de muncă, se va vedea cu ochiul liber lipsa ta de energie.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt bombardați cu informații, însă acesta trebuie să le selecteze doar pe cele care îi folosesc. Trebuie să știe să fructifice informațiile primite.

Rac

Nativul rac are probleme cu banii și acest gând îl frământă  chiar de la începutul săptămânii. va reuși să ajungă la linia de plutire, ba chiar să aibă și ceva bani în plus.

Leu

Nativul Leu nu se regăsește la începutul săptămânii. Parcă este timid și nu prea vrea să iasă în public. Această stare va trece și va redeveni sufletul petrecerii.

Fecioară

Săptămâna începe anevoios, dar situația se remediază destul de repede. Apar ceva tensiuni în sânul familiei însă, din cauza unor probleme financiare, dar vor trece și acestea.

Balanță

Nativii Balanță se simt cam singuri la început de săptămână. Au nevoie de prieteni șivor găsi. Un prieten pe care nu l-a mai văzut de ceva timp va reveni în viața lor.

Scorpion

Nativul Scorpion este un pachet de nervi. Nimic nu le convine și găsește motiv de ceartă din orice. Este destul de instabil emoțional, dar toate se vor rezolva atunci când va ieși cu prietenii în oraș.

Săgetător

Săgetătorul este plin de lecții. Nu ratează nicio ocazie să își educe familia și prietenii, însă  acest rol de profer nu este apreciat chiar de toată lumea, de aceea vor exista și câteva tensiuni.

Capricorn

Capricornul se gândește la ceilalți și acțiunile sale chiar îi ajută pe cei aflați în nevoie, dar trebuie să se gândească și la el și la nevoile sale.Partenerul de viață îi reproșează câteva lucruri, printre care și lipsa de atenția asupra lui.

Vărsător

Vărsătorul caută un partener de afaceri pentru o idee la  care se gândețte de ceva timp. Va reuși să găsească un partener chiar cu experiență!

Pești

Peștii sunt avântați în muncă încă de la începutul săptămânii, unde un proiect nou le va da ceva bătăi de cap. Va avea nevoie de ajutorul colegilor, chiar dacă nu vrea să recunoască.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×