Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 25 martie – 1 aprilie. O zodie va avea noroc la bani

Ana Chivu   
în Horoscop
25/03/2019, 17:55
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 25 martie – 1 aprilie. O zodie va avea noroc la bani GALERIE FOTO
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 25 martie-1 aprilie

Camelia Pătrășcanu a citit în astre horoscopul pentru perioada 25 martie- 1 aprilie. Află dacă ești printre cei norocoși și cum ți se va schimba viața în acest timp. Se anunță faptul că o zodie va avea parte de un câștiga material consistent. Se pare că racii au nevoie să muncească mult mai mult pentru a putea obține cele dorite, iar scorpionii stau cu ochii țintă pe bani din cauză că toate calculele nu prea ies foarte bine.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 25 martie-1 aprilie

Camelia Pătrășcanu aduce horoscopul citit în astre pentru cele 12 zodii pentru perioada 25 martie- 1 aprilie. Iată care sunt norocoșii și care sunt cei mai influențați de astre și lună. Se recomandă tuturor să fie atenție la sănătate și să fie calmi. „Cu toată știința ta, îmi poți spune cum și de unde vine acea lumină în suflet? Sufletul tău – acel loc liniștit din interior – îți stă la dispoziție pentru a-i cere sfatul. întotdeauna te va îndruma în direcția bună.”

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru perioada 25 martie-1 aprilie
Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru perioada 25 martie-1 aprilie

Berbec

Pentru berbeci se anunță o săptămână care aduce multe întâlniri în cursul zilei de joi și vineri. Poți rezolva multe lucruri în perioada 25 martie-1 aprilie dacă ești vigilent. În weekend te vei distra de minune.

Taur

Taurii au o săptămână extraordinară bazată pe numeroase alianțe și colaborări. Se indică rezolvarea unor probleme de natură financiară. Sunteți foarte concentrați pe ceea ce faceți, sunteți un om de carieră.

Gemeni

Săptămâna 25 martie- 1 aprilie aduce chiar o colaborare cu cineva din străinătate. Fiți atenți cu modul în care comunicați și oferiți informațiile.

Rac

Aveți o săptămână cu multă muncă, aveți foarte multe de rezolvat. Pe toată durata aceasta lucrați intens la ordonarea lucrurilor pe care ți le-ai propus.

Fecioară

Fecioarele au o formă foarte bună. La locul de muncă ai nevoie de ceva mai multă concentrare și singurătate pentru a lucra bine.

Balanță

Balanțele caută informații, fac investigații despre niște oameni. Zilele de joi și vineri sunt sub aspectul relațiilor de orice natură.

Scorpion

Luni și marți sunt cu ochii pe bani în perioada 25 martie-1 aprilie. Te pregătești să semnezi un contract sau ai discuții despre acesta. Ai o săptămâna foarte bună.

Săgetător

Săgetătorii sunt extrem de stimulați de astre în perioada 25 martie- 1 aprilie. Sunteți inspirați și aveți foarte multe idei. Vrei să obții lucruri mari cu investiții puține.

Capricorn

Capricornii aleg să reflecteze în prima parte a săptămânii. Se hotărăsc să ia decizii mărețe, ceva ca să le schimbe viața mult.

Vărsător

În zilele de luni și marți vei fi alături de prieteni. Beneficiezi de multă popularitate. Trebuie să ai o mai mare atenție de sănătatea ta în cilele de joi și vineri.

Pești

Se arată o săptămână valoroasă și plină de întâlniri importante. Trebuie să iei decizii de o notorietate mare. Nu trebuie să te angajezi în lucruri pe care nu le poți duce până la capăt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×