Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 16-22 septembrie 2019. Fecioarele sunt bine susținute din punct de vedere astral

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
15/09/2019, 10:58
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 16-22 septembrie 2019. Fecioarele sunt bine susținute din punct de vedere astral
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 16-22 septembrie 2019. Sursa foto: antena3.ro

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru perioada 16-22 septembrie vine cu vești extraordinare pentru mai toate zodiile. Fecioarele sunt, de departe, cele mai avantajate de predicțiile astrologice. Acestea vor avea parte de o săptămână extraordinară din toate punctele de vedere.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 16-22 septembrie 2019

Berbecii se lovesc de tot felul de cârcotași care le distorsionează mesajele. Din cauza anumitor persoane a căror intenție nu e cea mai strălucită pot avea de suferit. Taurii au o săptămână benefică din punct de vedere financiar.

Gemenii sunt ajutați de Mercur și Venus să își exprime cu mai mult aplomb sentimentele, să fie mai pregătiți din punct de vedere emoțional în momentul în care fac anumite declarații. Racii găsesc soluțiile potrivite pentru a ieși din impas, exact când nu se așteaptă.

horoscop camelia pătrășcanu
Camelia Pătrășcanu are vești bune pentru Lei, Fecioare și Balanțe. Sursa foto: Antena 3

Leii dau lovitura la locul de muncă, Fecioarele au parte de întâlniri frumoase

Leii dau lovitura la locul de muncă. Ingeniozitatea lor este apreciată din toate punctele de vedere, căci sunt energici și volubili. Fecioarele sunt susținute de toate planetele. Vor avea parte de întâlniri spectaculoase săptămâna aceasta.

Balanțele se concentrează mai mult pe propria lor persoană, lucru de apreciat, căci este timpul să se gândească mai mult la ele. Scorpionii se mobilizează mai mult în această perioadă și vor face tot posibilul să demonstreze că puterile lor nu sunt limitate.

Săgetătorii depun eforturi pentru a ține ritmul cu cei din jur. Chiar dacă sunt ceva mai încăpățânați, acești nativi mai lasă de la ei atunci când este nevoie. Capricornii se află într-o zonă gri a vieții lor. Pot apărea conflicte cu persoane mai tinere, de la te-miri-ce.

Vărsătorii au parte de câteva certuri cu partenerul de viață, cel mai probabil de la bani ori de la deciziile comune pe care le-au luat de-a lungul vremii. Peștii trebuie să fie cu ochii în patru. Sunt predispuși să încalce legea, iar în perioada aceasta riscă niște amenzi uriașe, mai ales dacă sunt șoferi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×