Horoscop august 2019. Ce aduce ultima lună de vară pentru zodii. Doi nativi dau lovitura

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
17/07/2019, 16:04
Horoscop august 2019. Ce aduce ultima lună de vară pentru zodii. Doi nativi dau lovitura
Horoscopul lunii august aduce vești bune pentru Fecioare. Sursa foto: click.ro

FANATIK îți prezintă horoscopul lunii august, iar veștile sunt cât se poate de bune pentru majoritatea semnelor zodiacale. Ultima parte a verii aduce o binemeritată vacanță pentru nativi, aceștia având în sfârșit ocazia să se distreze cum se cuvine. Mai mult decât atât, Gemenii și Fecioarele dau lovitura din punct de vedere financiar.

Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru luna august

Există, însă și zodii care nu trec prin cea mai bună perioadă, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală. În plus, nativii din Scorpion se confruntă cu unele probleme la locul de muncă, așa că ar trebui pe cât posibil să evite conflictele inutile.

Berbec

Dacă ești născut/ă în zodia Berbecului, trebuie să știi că luna august se anunță un adevărat carusel pentru tine. Chiar dacă nu duci lipsă de activitate, grație numeroaselor proiecte din sfera profesională, incertitudinea din relația cu partenerul de viață te afectează destul de tare.

Ce surprize îți rezervă astrele în luna august. Sursa foto: observator.ro
Ce surprize îți rezervă astrele în luna august. Sursa foto: observator.ro

Taur

Îți canalizezi toate forțele către sectorul profesional, mai ales că ți-ai propus să faci unele schimbări radicale. Te sfătuim să iei orice hotărâre de îndată ce ai analizat cu calm toate posibilitățile. La capitolul sentimental, ar putea apărea unele dileme, dar se vor risipi rapid.

Gemeni

Dai lovitura în luna august, mai ales din punct de vedere profesional. Lasă-te surprins de câștigurile financiare care te așteaptă în această perioadă. Mai mult decât atât, în ultima parte a verii s-ar putea reaprinde flacăra unei iubiri mai vechi ce ardea mocnit.

Rac

Viața profesională te nemulțumește, mai ales că ai impresia că stagnezi de prea multă vreme într-o situație care nu îți aduce nimic bun. Nici relația cu partenerul de viață nu traversează cele mai bune momente. Ai grijă, nu da curs tentațiilor de a călca strâmb.

Leu

În prima parte a lunii dai dovadă de superficialitate, exuberanță și egoism, un astfel de comportament nefiind practic pe placul persoanei iubite. La capitolul bani, situația e îmbucurătoare, grație unor proiecte profesionale de care aveai mare nevoie.

 Fecioară

Luna august îți aduce o serie de oportunități importante prin care să îți rotunjești serios veniturile. Nici în viața sentimentală nu o duci tocmai rău, mai ales că persoana iubită este de acord să duceți relația la un alt nivel.

Balanță

Se anunță o lună august perfectă pentru tine. Partenerul de viață te va surprinde cu o propunere, poate chiar planificați o scurtă vacanță pentru a vă încărca bateriile, mai ales că vara e în toi.

Scorpion

Cu greu vei rezista tentațiilor acestei luni, mai ales din punct de vedere sentimental. Nu neglija, însă, problemele de sănătate. Corpul îți trimite semnale și ar trebui să le iei foarte serios în seamă, înainte ca situația să se agraveze.

Săgetător

Planurile pe care le-ai lăsat în „stand by” de foarte multă vreme încep, în sfârșit să prindă contur. Chiar dacă îți lipsește încrederea în propriile forțe, prietenii sar în ajutor, cu sfaturi prețioase. Totul va fi bine.

Capricorn

Te așteaptă o lună august fără foarte multe evenimente notabile. Te vei bucura, în schimb de compania prietenilor și familiei. Dacă nu ai întâlnit sufletul pereche, acesta ar putea apărea chiar spre sfârșitul verii.

Vărsător

Ai tendința să stai izolat în această perioadă, ceea ce nu e tocmai indicat. Schimbă un pic peisajul, plimbă-te prin şi interacționează cu oameni dragi.

Pești

Luna august ți se va părea destul de monotonă. Noroc cu prietenii care încearcă totul pentru a te scoate din această stare. Vara e în toi, așa că te poți distra pe cinste, trebuie doar să îți schimbi puțin atitudinea.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×