Horoscop 2020 Săgetător. Relație amoroasă cu o persoană nouă, mai mulți bani și-o provocare mare în carieră. Previziuni zodiacale complete

Alexa Serdan   
în Horoscop
11/12/2019, 14:05
Horoscop 2020 Săgetător. Relație amoroasă cu o persoană nouă, mai mulți bani și-o provocare mare în carieră. Previziuni zodiacale complete
Ce evenimente îl așteaptă pe nativul Săgetător în anul 2020. Sursa foto; Pinterest.com

În noaptea dintre ani fiecare dintre noi își pune o dorință, iar astrele lucrează în favoarea noastră. De cele mai multe ori dorințele se îndeplinesc cât ai bate din palme, însă uneori este nevoie și de puțină ambiție și muncă. Nativul Săgetător va primi anul viitor aproape totul de-a gata, dar undeva va avea și ceva de pierdut.

Previziuni complete pentru nativii născuți în zodia Săgetător

Anul 2020 le va aduce persoanelor născute sub semnul zodiacal Săgetător mai multă încredere în forțele proprii și optimism. În plus, ambiția și perseverența îl vor ajuta să facă față cu brio tuturor obstacolelor care-i ies în cale.

Dragoste. Se anunță schimbări radicale legat de sentimente. Nativi singuri vor întâlni o persoană care le va pica cu tronc și cu care vor avea o relație amoroasă ca-n povești. Persoanele care sunt deja într-o relație vor avea de lua o decizie care le va schimba viața.

Carieră. Anul viitor îl vei petrece mai mult la birou decât acasă, dar nu te plângi. Cu cât muncești mai mult, cu atât și situația financiară va fi mai bună. O provocare te va propulsa în carieră și vei reuși să duci la capăt toate proiectele pe care le-ai început anul trecut.

Săgetătorul nu se poate plânge de lipsa banilor, dar oboseala se va aduna

Bani. Sume importante de bani vor intra în posesia ta. Știi cum să faci bani fără să te dai prea mult peste cap. Poate este și vorba de puțin noroc, dar și de perseverență și multă muncă. Vei reuși fără prea mari dureri de cap să pui bani la pușculiță sau să mergi în vacanțe exotice peste mări și țări.

Sănătate. Stresul și oboseala s-ar putea să-și spună cuvântul și să ai nevoie de o pauză. Nu este exclus să ai probleme și cu sistemul digestiv pentru că sari peste mese și nu dormi suficient. Nu este cazul să te îngrijorezi, dar mai bine mergi la medic. Întotdeauna este mai bine să previi decât să tratezi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×