Horoscop 2020 realizat de Minerva. Anul marilor schimbări pentru Tauri. Previziuni neplăcute pentru Balanțe

Dan Suta   
în Horoscop
16/12/2019, 12:21
Horoscop 2020 realizat de Minerva. Anul marilor schimbări pentru Tauri. Previziuni neplăcute pentru Balanțe
Horoscop 2020 realizat de Minerva. Sursa foto: captură Antena 3

Din horoscopul pe 2020 realizat de Minerva reiese că anul ce vine nu va fi unul tocmai ușor, însă schimbările care se anunță vor avea efecte pozitive pe termen lung pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Horoscop 2020 Minerva: Taurii au un an bun din punct de vedere amoros

Astrologul Minerva a realizat horoscopul pentru emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3, în care a prezentat care sunt principalele provocări pe care zodiile le vor avea în față în anul care urmează. Lucrurile se vor schimba la 180 de grade pentru cei mai mulți nativi.

Berbecii au un an favorabil la locul de muncă. Acești nativi se vor schimba inclusiv din punct de vedere emoțional, în sensul că vor renunța la impulsivitatea care îi caracterizează.

Racii vor fi creativi, Capricornii se vor supune unor reguli noi

Taurii vor avea un an benefic din punct de vedere amoros. Sectorul dragostei va fi cel mai entuziasmant pentru nativii de pământ, iar la capitolul carieră, se vor remarca prin energia lor debordantă cu care vor obține multe.

Horoscop 2020 Minerva pentru zodia Gemeni: Gemenii vor găsi în sfârșit acea persoană compatibilă cu ei din toate punctele de vedere. Li se schimbă în bine și situația financiară în a doua jumătate a anului.

Racii vor fi perseverenți, ceva mai creativi  și vor oferi o altă conotație planului sentimental. Leii pot întâmpina anumite probleme de sănătate, așa că trebuie să fie foarte atenți la tot ce vor face în 2020. Din punct de vedere profesional, va fi un an excelent.

Horoscop 2020 Minerva pentru zodia Fecioară: Fecioarele se vor desprinde de anumite persoane față de care nu mai simt nimic de ceva vreme. Nativii de pământ vor face o schimbare în bine pe plan profesional, o schimbare de care au nevoie foarte mult.

Balanțele vor avea capitolul carieră sub semnul întrebării mai tot anul. Își vor gestiona situația financiară cu mai multă atenție, căci resursele de care vor dispune vor fi exact cât trebuie.

Scorpionii se vor păstra în formă în următoarele 12 luni, deci nu se anunță schimbări radicale din niciun punct de vedere.

Săgetătorii vor fi în același ritm și se vor concentra exclusiv pe propria lor persoană. Au un an de care e bine să profite.

Capricornii vor face schimbări care nu vor fi tocmai pe placul lor. Viața le pune înainte tot felul de obstacole greu de trecut. Vărsătorii vor pune munca pe primul loc, înainte de orice, iar Peștii vor fi un pic mai radicali având în vedere că situația lor relațională se va transforma, mai ales dacă vorbim despre parteneriatele de afaceri.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×