Horoscop 2020 Pești. Greutăți la tot pasul: în relație, în carieră și în plan financiar. Previziuni zodiacale complete

Bogdan Solomon   
în Horoscop
12/12/2019, 15:13
Horoscop 2020 Pești. Greutăți la tot pasul: în relație, în carieră și în plan financiar. Previziuni zodiacale complete
Anul nou este plin de provocări pentru nativii din zodia Pești. Sursa foto: astrospot.ro

Dacă ești născut în zodia Pești, trebuie să știi că anul viitor vei avea parte de numeroase greutăți, mai ales în relația cu persoana iubită. Chiar și așa, nu intra în panică, pentru că ți-am pregătit un horoscop detaliat, astfel să faci față tuturor provocărilor cu care te va întâmpina mult-așteptatul 2020.

2020 se anunță un an dificil pentru Pești

Vești prea bune nu vin nici din sectorul financiar, așa că trebuie să ai mare grijă cum îți gestionezi veniturile. Știm cu toții cât de costisitoare sunt sărbătorile de iarnă, în special atunci când ai grijă să nu-i lași pe cei dragi fără cadou. Din acest motiv, vei începe anul „pe minus” și vei fi nevoit să te limitezi doar la strictul necesar.

Chiar dacă și în dragoste apar unele greutăți, nu te descuraja! Partenerul mai face nazuri, dar te iubește sincer și va rămâne lângă tine orice ar fi. Fii atent doar să nu o neglijezi, cum ai făcut în ultima vreme și toate problemele vor deveni istorie.

Bani și carieră. Planurile de viitor și proiectele de grup reprezintă o prioritate pentru tine în acest an, dar nu te aștepta ca toate să meargă fix așa cum ți-ai imaginat. Dar chiar dacă întâmpini unele dificultăți în implementarea sau dezvoltarea lor, s-ar putea să nu dureze mult până când poți culege roadele eforturilor suplimentare pe care le-ai depus.

Sănătate și vitalitate. În 2020 nu te numeri printre zodiile greu încercate pe acest plan. Ce-i drept, mai apar momente de neîncredere, slăbiciune sau neplăceri de ordin medical, dar nu sunt majore și nu te afectează pe termen lung. În plus, s-ar putea ca marile provocări pe acest plan să apară abia la finalul anului 2020, poate chiar la începutul celui care urmează.

Dragoste, cuplu și prietenie. A doua jumătate a anului trecut a preconizat faptul că în 2020 te vei întâlni cu unele provocări în plan social. Ele se reliefează și te cheamă să faci unele schimbări în acest sector. Nu toate dintre ele vor fi plăcute, mai ales dacă eși reticent în a le face loc în viața ta. Caută să te deschizi noului, orice ar implica el.

Casă, familie, viață personală. Nu te numeri printre zodiile greu încercate de astre în acest an. Ba mai mult, ceea ce îți pregătesc astrele sunt perioade scurte în care orgoliile depășesc proporțiile normale și apoi revin la dimensiuni controlabile. Nu-ți face așadar griji că pierzi controlul și că riști să produci daune considerabile relației pe care o ai cu cei dragi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×