Horoscop 2020 Balanță. Suferință în dragoste, pierderi în plan financiar și probleme mari în carieră. Previziuni zodiacale complete

Bogdan Solomon   
în Horoscop
11/12/2019, 12:12
Horoscop 2020 Balanță. Suferință în dragoste, pierderi în plan financiar și probleme mari în carieră. Previziuni zodiacale complete
Pe nativii din Balanță îi așteaptă un an nou plin de provocări. Sursa foto: zodiacool.ro

Noul an se apropie cu pași repezi și, pentru că știm că ești curios să afli ce provocări ți-au pregătit astrele în toată această perioadă, îți oferim un horoscop cât se poate de special. Potrivit astrologilor noștri, te așteaptă un 2020 presărat cu surprize la fiecare pas, atât din punct de vedere profesional, cât și al vieții sentimentale, mai ales dacă ești născut în zodia Balanței.

Anul nou aduce probleme financiare pentru Balanțe

Problemele financiare tind să se țină scai de tine în cea mai mare parte a anului, așa că fii foarte atent cum îți gestionezi cheltuielile. Ar trebui să încetezi să mai arunci cu banii pe toate prostiile, cel puțin până te pui din nou la punct.

Vestea bună e că persoana iubită îți va sta mereu alături, dispusă să te ajute cu orice ai nevoie. Știm căt de mult ții la orgoliul tău, dar în 2020 ar fi cazul să renunți totuși la el, măcar pentru o perioadă. Ține minte, cel de lângă tine nu vrea decât să te știe fericit și lipsit de griji.

Bani și carieră. Anul 2020 îți va aduce surprize pe acest plan, multe dintre ele nu foarte plăcute. Încearcă să-ți continui cu încredere proiectele începute în 2019 sau cu câțiva ani înainte și nu te descuraja, chiar dacă întâmpini unele probleme pe parcurs. Drumul e anevoios, dar vei ajunge cu bine la destinație.

Sănătate și vitalitate. Acest aspect nu se numără nici în noul an printre cele care îți dau bătăi de cap. Nu înseamnă, însă că scapi cu totul de provocări, dar durerile și supărările pleacă la fel de repede cum au venit. Trebuie să ții cont de faptul că automotivația joacă un rol cheie în gestionarea energiei și a momentelor grele cu care te-ai putea confrunta.

Dragoste, cuplu și prietenie. Nu te numeri printre zodiile greu încercate pe acest plan. Se poate spune chiar că ești printre norocoșii cărora 2020 nu le aduce mari provocări. Comportamentele relaționale sănătoase pe care le-ai dezvoltat anul trecut se mențin și, pentru că astrele nu te presează deloc, poți dezvolta liniștit unele noi.

Casă, familie, viață personală. Dacă în 2019 te-ai confruntat cu unele probleme de relaționare cu rudele, pe fondul aspectelor astrale care se formează în acest an, vei avea din nou parte de liniște și armonie. În cazul în care unele lucruri nu merg exact așa cum ți-ai propus, nu te îngrijora. Trebuie doar să ai puțină răbdare și vei vedea că totul va fi bine.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×