Horoscopul chinezesc pentru luni, 24 februarie. O zodie îşi descoperă marea dragoste

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
23/02/2020, 14:43
Horoscopul chinezesc pentru luni, 24 februarie. O zodie îşi descoperă marea dragoste
Zodiac chinezesc 24 februarie 2020

STIRIMONDENE. FANATIK. RO îți aduce zodiacul chinezesc al zilei de luni, 24 februarie. Mistreţii sunt în criză financiară, iar şerpii îşi descoperă astăzi partenerii de viaţă. De asemenea, bivolul cere ajutorul să termine un proiect pe care credeau că îl pot termina singuri.

Acesta este zodiacul chinezesc pentru luni, 24 februarie 2020

Șobolan

Îţi este frică de ceva. Experţii astrologi în zodiacul chinezesc spun că nu ai de ce să te temi. Să fii tu însuţi şi vei trece peste acest obstacol. Vei vedea că totul se va transorma în favoarea ta. Temini ziua foarte obosit, dar mulţumit în acelaşi timp.

Bivol

Te-ai înhămat la un lucru pe care nu poţi să îl duci la bun sfârşit. Apelează la cine ştii tu că se pricepe la ce credeai că te descurci să faci singur. Cineva din familie se îmbolnăveşte. Stai liniştit nu este ceva grav. Apropiatul se face bine după câteva zile de tratament.

Tigru

Cineva îţi cere ajutorul astăzi. Este cineva care nu ar merita ajutat. Nu ţi-a acordat ajutorul atunci cân i l-ai cerut. Astrologii spun să fii bun. Vei avea ceva beneficii şi tu dacă te implici. Aşa că, nu o faci pentru el, fă-o pentru tine.

Iepure

Te descurci de minune la muncă. Eşti apreciat de şefi. În scurt timp vei beneficia şi de mărirea de salariu mult aşteptată. Va fi una consistentă. Familia este lângă tine, te susţine. Ai toate motivele să fii binedispus.

Dragon

O ceartă apare în familia ta. Din senin, nici nu te gândeai vreodată să intri în dispută cu acel cineva. Nemulţumirea apare din cauza unui vecin. Te dă în judecată, iar procesul va dura mult timp. astrologii spun să nu îţi faci probleme, instanţa îţi va da ţie câştig de cauză.

Șarpe

Te îndrăgosteşti aşa cum nu ai mai făcut-o în viaţa ta. Acesta va fi partenerul tău pentru toată viaţa. Ai ceva de aşteptat, dar astrologii spun să nu te laşi, aceasta îţi este soarta. Seara de luni o termini, obosit, în faţa televizorului.

Cal

Se ştie că tu eşti o persoană care ţine, de cursă lungă, dar cu toate astea nu mai poţi. De vină este şo o răceală. Ar fi bine să treci pe la medicul de familie ca să îţi dea un tratament. O să îţi dea şi concediu medical. Totul se leagă, o să ai parte de câteva zile liniştite.

Capră/Oaie

Pleci într-o călătorie peste graniţă. Pleci la rudele stabilite acolo. Te cheamă de mult timp şi acum ai prins nişte libere de la muncă, astfel că te poţi pune la drum. Te întorci acasă plin de cumpărături. Rudele te-ar fi oprit de tot acolo. Nu ar fi fost o idee rea, spun astrologii.

Maimuță

Maimuţa este astăzi un pachet de nervi. Totul o enervează, nimic nu o mulţumeşte. Ai mare gijă să nu îţi verşi nervii la întâmplare, deorece mai tîrziu s-ar putea să îţi pară rău. Pe seară lucrurile se mai calmează, după o cină alături de cei dragi.

Cocoș

Cocoşul are noroc cu carul astăzi. Nu se ştie cum, dar astrologii spun că o sumă importantă de bani le intră în casă. Astăzi, chiar dacă este luni o puneţi de o petrecere. La chef sunt chemaţi mai mulţi apropiaţi ai familiei, dar şi câţiva prieteni.

Câine

Câinii sunt înconjuraţi astăzi de familie. Duupă o zi grea la muncă, reveniţi în sânul familiei, fapt care vă face să fiţi foarte bine dispus. Nişte veşti de la copii, probabil nişte note bune obţinute la învăţătură va dau speranţă că totul va fi bine.

Mistreț

Mistreţii sunt în mijlocul unei crize financiare. Sunteţi fără muncă de mult timp şi asta se vede din plin. Aveţi câteva facturi restante, deja aţi fost contactat de către companii că or să vă sisteze serviciile. Astrologii spun că vă descurcaţi şi de data aceasta. O rudă vă va sări în ajutor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×