Horia Brenciu, criticat după ce a selectat-o pe Adriana Simionescu: “A falsat la greu”

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/09/2019, 11:52
Horia Brenciu, criticat după ce a selectat-o pe Adriana Simionescu: “A falsat la greu” GALERIE FOTO
Horia Brenciu criticat după ce a selectat-o pe Adriana Simionescu. Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a participa la Vocea României și chiar a fost selectată pentru a merge mai departe. Face parte acum din echipa lui Horia Brenciu, după ce a interpretat melodia lui Emeli Sande, ”My Kind of Love”, însă a fost criticată atât ea, cât și antrenorul ei.

Horia Brenciu, criticat după ce a selectat-o pe Adriana Simionescu

Internauții au reacționat imediat după apariția Adrianei Simionescu la Vocea României. Unii cred că fata în vârstă de 16 ani, elevă a Liceului Dinu Lipatti, ar fi falsat. Horia Brenciu i-a luat însă apărarea și le-a spus internauților răutăcioși să aibă răbdare până la confruntările de la Vocea României.

“Care voce ma Horia? Fata o fi cantand pentru nunți, botezuri si înmormântări insa doar din descrierea videoclipului mi-am putut da seama ca are nevoie de mai mult antrenament pentru notele înalte. Nu sunt nici instructor de canto, nici muzician insa in umila mea ureche muzicală, prin care mai urla din cand in cand un Soilwork, Metallica si Silbermond, a sunat ca si cum fata era strânsă de gât de-o mână a divinității, încercând sa-i suprime voința de lirism vocal nesaturat“, a scris un internaut pe Facebook.

Horia Brenciu criticat după ce a selectat-o pe Adriana Simionescu
Horia Brenciu criticat după ce a selectat-o pe Adriana Simionescu. Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Horia Brenciu i-a luat apărarea fiicei lui Adi Minune

Mesajul a fost văzut imediat de Horia Brenciu, care a sărit în apărarea cântăreței sale. ”Hai sa ne reauzim in etapa următoare, de Confruntări! Poate vei avea o surpriza acolo. Oricum, multumesc pentru comentariu”, a scris Horia Brenciu. Un alt internaut s-a arătat dezamăgit. ”A falsat la greu”, a scris acesta.

La 16 ani, Adriana Simionescu a ales să participe la “Vocea României” ca să demonstreze că premiile pe care e-a câștigat până acum au fost adjudecate cu ajutorul talentului su, nu pentru faptul că este fiica manelistului Adrian Minune.

Vrea să devină la fel de cunoscută ca Andra și ca Delia și, de ce nu, chiar ca Beyonce. Adriana Simionescu a spus că faptul că este fiica lui Adi Minune nu i-a fost mereu de ajutor.

”Tatăl meu este Adrian Minune și este cântăreț de manele. Din această cauză eu trebuie să muncesc mult mai mult decât un copil normal. Este și un privilegiu, dar și o povară. 

”Încă de la grădiniță am fost marginalizată de oamenii din jur, de profesori. De ce? Pentru că eram țigancă. Nu aș dori să cânt manele, să fiu la fel ca tata. Mediul în care muncește el nu mi se potrivește, nu mi se pare safe pentru o fată”, a declarat Adrian în fața celor patru jurați de la Vocea României.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×