Hannelore şi Bogdan s-au împăcat la un an după ce au divorţat: „Au dat uitării trecutul și sunt foarte fericiţi”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
12/02/2020, 14:33
Hannelore şi Bogdan s-au împăcat la un an după ce au divorţat: „Au dat uitării trecutul și sunt foarte fericiţi”
Hannelore şi Bogdan sunt din nou un cuplu. Sursa foto: virginradio.ro

Hannelore şi Bogdan s-au împăcat la un an după ce au divorţat. Cei doi au devenit celebri după ce au participat la Insula Iubirii, acolo unde cuplul a sperat să îşi consolideze relaţia, lucru care nu prea s-a întâmplat.

Hannelore s-a împăcat cu Bogdan la un an de la divorţ

Hannelore şi Bogdan s-au împăcat la un an după ce făcuseră nuntă. Cuplul a devenit cunoscut după participarea la show-ul TV „Insula Iubirii”. Cei doi au participat la „Insula Iubirii” în ideea de a-şi consolida relaţia, lucru care nu s-a întâmplat.

Ispitele din emisiunea TV şi-au bagat coada, astefel că cei doi s-au despărţit. După emisiunea TV, Hannelore şi Bogdan au revenit la vechile sentimente, s-au împăvat şi şi-au dus planul la bun sfârşit. S-au căsătorit. Însă, la scurt timp după căsătorie s-au despărţit din nou.

Hannelore şi Bogdan sunt foarte fericiţi după împăcare

După divorţ, Hannelore a început o viaţă nouă. A început să chefuiască în cluburi alături de prietene şi a pus accent pe aspectul fizic. Vedeta TV pare să nu se mai opreadcă din schimbări, schimări în bine de altfel.

Potrivit unor surse, Hannelore şi Bogdan sunt un cuplu în prezent, s-au împăcat. Cei doi au petrecut Sărbătorile de iarnă împreună şi sunt foarte fericiţi.

Hanne și Bogdan s-au împăcat. Mai mult, cei doi locuiesc împreună și sunt foarte, foarte fericiți. Au dat uitării trecutul și au luat-o de la capăt. Noi suntem foarte mulțumiți și eram siguri că, la un moment dat, se va întâmpla acest lucru.

De Crăciun și Revelion au fost împreună, au petrecut alături de cei mai buni prieteni. Mai mult, și pe instastory postează diverse lucruri comune: fie Bogdan postează ceva de acasă de la Hannelore, fie Hanne postează ceva legat de Bogdan. Știți cum e, atunci când e iubire, nimic nu poate schimba acest lucru„, au declarat sursele citate.

Hannelore a trăit o fumoasă poveste de dragoste în Thailanda, alături de ispita Andi, în timpul emisiunii „Insula Iubirii”. Dragostea celor doi s-a înfiripat în primele trei săptămâni de „Insula Iubirii”, dar în final Hannelore a plecat din show la braţul celui cu care a venit. Andi, la vremea respectivă a fost foarte dezamăgit.

Am crezut că dacă sentimentele sunt sincere şi vin din interior, n-are ce să-ţi facă rău. Dar când oferi iubire persoanei nepotrivite, acest lucru te poate răni foarte tare. Unii oameni vin ca o binecuvântare, alţii vin ca o lecţie.

Hanne a venit în viaţa mea ca să mă înveţe o lecţie. Am realizat că poate sunt prea bun cu anumiţi oameni şi nu oricine ar trebui să aibă acces la sufletul meu. Evoluezi, înveţi, din greşeli chiar„, spunea Andi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×